Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: ΟΛΑ όσα δεν ξέρεις για το ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ που αγαπάμε!

Ο Αντώνης Πασχαλίδης γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970, σε μια φτωχική οικογένεια… μεταναστών, ανθρώπους του μεροκάματου με πολύ χαμηλά εισοδήματα – η μητέρα του ήταν καθαρίστρια και ο πατέρας του σιδεράς οικοδομών. 


Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια και το 1980 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του.


Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν 12 ετών και η παρουσία του στυλοβάτη μέσα στο σπίτι για τα δύο παιδιά ανύπαρκτη!

«Κάθε άνθρωπος κουβαλάει το δικό του σταυρό», λέει ο Αντώνης αργότερα όταν τον ρωτάνε για τον πατέρα του Θανάση που τον έχασε πέρυσι από βαθειά γεράματα αλλά τα τελευταία 25 χρόνια, όπως έχει παραδεχτεί κατά καιρούς και ο ίδιος, δεν είχαν καμιά σχέση, γι’ αυτό και δεν μοιράστηκε μαζί του απολύτως τίποτα.

«Μεγάλωσα με τη μητέρα και την αδερφή μου, η οποία παντρεύτηκε νέα και έκανε τη δική της οικογένεια», έχει δηλώσει ο Ρέμος που έχει δίπλα του την κυρία Ελένη -Νίτσα χαϊδευτικά- να δουλεύει νυχθημερόν για να μεγαλώσει τα παιδιά της… Ο Αντώνης είναι ο αγαπημένος της και εκείνη γίνεται μάνα και πατέρας μαζί για να μην λείψει τίποτα στα βλαστάρια της. Σε ηλικία 15 χρόνων πηγαίνουν στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί ο Αντώνης τελείωσε τη Σχολή του ΟΑΕΔ με την ειδικότητα του υδραυλικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...