Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Και στον ΣΚΑΪ αγαπημένες ελληνικές ταινίες

Σύγχρονος και κλασικός ελληνικός κινηματογράφος από τον Μάρτιο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Δύο φορές την εβδομάδα δημιουργείται μία νέα ζώνη με αγαπημένες ελληνικές ταινίες.


Κάθε Παρασκευή  στις 23.15 η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα προβάλλει μία από τις ταινίες του «παλιού» καλού ελληνικού κινηματογράφου που όλοι οι τηλεθεατές αγαπούν να παρακολουθούν.


Κάθε Κυριακή στις 23.00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει μία ταινία του νέου ελληνικού κινηματογράφου.

Η πρεμιέρα αυτής της ζώνης θα ξεκινήσει από την Κυριακή 2 Μαρτίου με την ταινία «Ριζότο» της Όλγας Μαλέα  με τους  Δήμητρα Ματσούκα, Κλέωνα Γρηγοριάδη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη,  Άννα Μάσχα, κ.α

Και την Παρασκευή 7 Μαρτίου θα προβληθεί η ρομαντική δραματική ελληνική ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι» με την Έλενα Ναθαναήλ και τον Λάκη Κομνηνό, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Γεωργιάδη.

Για τον Μάρτιο έχουν προγραμματιστεί ακόμη οι ταινίες «Ροζ ολοταχώς»  με τους Χάρη Ρώμα, Φίλιππο Σοφιανό, Ναταλία Δραγούμη,κ.α , «Αναζήτηση» με την Έλενα Ναθαναήλ, «Safe sex» των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Το αγκίστρι» του Ερρίκου Ανδρέου, «Λουκουμάδες  με μέλι» της Όλγας Μαλέα με τους: Χρήστο Λούλη, Φαίη Ξυλά, Παύλο Χαϊκάλη, Σοφία Φιλιππίδου, Δημήτρη Πιατά κ.α

Ο ελληνικός κινηματογράφος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...