Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

O Νίκος Δένδιας «στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου

Τη Δευτέρα 17/2 στις 23:10 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR καλεσμένος θα είναι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. 


Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την αστυνομία, την τρομοκρατία, τους καταζητούμενους, τους μετανάστες, τη Χρυσή Αυγή και την ασφάλεια των πολιτών. Το σχέδιο του υπουργείου και οι αντιδράσεις για την αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Ο Νίκος Δένδιας απαντά στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου αλλά και των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο.

Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου σας μιλάει «στον ενικό», από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR και ταυτόχρονα από τη Web Tv πλατφόρμα του enikos.gr.

Δίνουμε το ραντεβού μας «στον ενικό», κάθε Δευτέρα για μια πολύπλευρη, ουσιαστική και ολοκληρωμένη ανάλυση της επικαιρότητας με τη σφραγίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...