Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Game of Thrones: Πρεμιέρα 2ου κύκλου απόψε στον ΣΚΑΪ

Έξι βραβεία ΕΜΜΥ χάρισε ο δεύτερος κύκλος της σειράς Game of Thrones που ξεκινά σήμερα στις 23.15 σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Ο δεύτερος κύκλος είναι βασισμένος στο δεύτερο βιβλίο του George R.R. Martin με τίτλο «Σύγκρουση Βασιλέων». Είναι γεμάτος ίντριγκες και συνωμοσίες, νέες φιλίες και ανίερες συμμαχίες, νέα πρόσωπα και συναρπαστικές εξελίξεις.

Διαδραματίζεται στην εποχή των Λευκών Κοράκων, όπου πέντε διεκδικητές του θρόνου γεμάτοι συνομωσίες ζουν μέσα σ’ ένα ζοφερό, χειμωνιάτικο σκηνικό.

Στο King’s Landing βασιλιάς είναι τώρα ο νεαρός αλλά αδίστακτος Joffrey, με συμβούλους την πανούργα μητέρα του, τη Cersei, και τον θείο του, τον Tyrion. Ωστόσο, την κυριαρχία των Lannister στο θρόνο επιβουλεύονται πολλοί και ισχυροί αντίπαλοι:
ο Robb Stark, γιος του νεκρού πλέον Eddard Stark,
η Daenerys Targaryen, η οποία προσπαθεί να ανασυγκροτήσει μόνη τις δυνάμεις της στην ανατολή με τη βοήθεια των τριών δράκων της,
ο Stannis Baratheon, αδελφός του νεκρού βασιλιά Robert Baratheon που αμφισβητεί το δικαίωμα του Joffrey στο θρόνο και επιστρατεύει τη βοήθεια μιας ισχυρής ιέρειας για να τον εκτοπίσει,
ο Renly Baratehon, αδελφός του Stannis με ισχυρές φιλίες που του παρέχουν οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη ώστε να αναρριχηθεί αυτός στο θρόνο,
και ο Theon Greyjoy, που αν και μεγάλωσε στον Οίκο των Stark δεν ξέχασε ποτέ ότι οι πραγματικές του ρίζες είναι στα Σιδερένια Νησιά.

Ο δεύτερος κύκλος του «Game of Thrones» που είναι γυρισμένος στο Μπέλφαστ, την Ισλανδία και την Κροατία, χάρισε έξι ακόμη βραβεία Emmy στους δημιουργούς και το καστ της σειράς.

Στο πρώτο επεισόδιο: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς βρίσκει τον Robb Stark μαζί με το στρατό του ακόμη σε πόλεμο με τον Οίκο των Lannister. Εν τω μεταξύ, ο Tyrion έρχεται στο King’s Landing, την πρωτεύουσα των επτά βασιλείων, για να γίνει σύμβουλος του νεαρού βασιλιά Joffrey και να προσπαθήσει να χαλιναγωγήσει τις απερισκεψίες του.

Στο νησί Dragonstone, ο Stannis Baratheon σχεδιάζει επίθεση για να πάρει ξανά στα χέρια του το θρόνο του νεκρού αδελφού του, αυτή τη φορά με σύμμαχό του τη φλογερή Μελισσάνδρη, μια μυστηριώδη ιέρεια ενός ξένου θεού. Στην άλλη πλευρά της θάλασσας, η Daenerys με τους τρεις δράκους της και όλο το τάγμα Khalasar προσπαθούν να διασχίσουν την Κόκκινη Έρημο για να βρουν συμμάχους, ή έστω πόσιμο νερό. Στο Βορρά, αρχηγός του πάμφτωχου πλέον Winterfell είναι ο Bran Stark, ενώ πέρα από τα Τείχη ο Jon Snow και η Νυχτερινή Φρουρά θα βρεθούν αντιμέτωποι με κινδύνους που δεν είχαν υπολογίσει.   

«Game of Thrones» Σε αυτό το παιχνίδι, ή κερδίζεις ή πεθαίνεις!..
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...