Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ: O Τζέρεμι Άιρονς στην πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα».



Ένας Άγγλος στη Νέα Υόρκη και στο καστ της αγαπημένης, πολυβραβευμένης αστυνομικής σειράς «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα».


O βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Τζέρεμι Άιρονς, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία, υποδύεται έναν σεξοψυχοθεραπευτή με ύποπτο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον.

 
Στο 13ο επεισόδιο του 12ου κύκλου, που θα προβληθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 23:45, από το STAR, ο Στάμπλερ δουλεύει ως μυστικός πράκτορας και παρουσιάζεται ως σεξομανής ελπίζοντας πως θα πιάσει αυτόν, που επιτέθηκε στην κόρη ενός φημισμένου και σεβαστού σεξοψυχοθεραπευτή. O γιατρός όμως δείχνει απρόθυμος να συνεργαστεί με την ειδική ομάδα και οι έμπειροι ντετέκτιβ υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη στην κόρη του…

***Στον ρόλο του ψυχοθεραπευτή, ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Τζέρεμι Άιρονς (Η ερωμένη του Γάλλου λοχαγού, Το γύρισμα της τύχης, Λολίτα, Μαντάμ Μπάτερφλαϊ, Μοιραίο Πάθος, Το σπίτι των πνευμάτων)*** 

Ο Κρις Μελόνι και η Μαρίσκα Χάργκιταϊ, υποδύονται τους ντετέκτιβ Έλιοτ Στάμπλερ και Ολίβια Μπένσον ενώ το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Ρίτσαρντ Μπέλζερ, Νταν Φλόρεκ, Άις – Τι.

Δείτε το trailer της σειράς «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα»:
http://www.youtube.com/watch?v=C1ufrYZ1GpA&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi&index=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...