Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ζουγανέλης: Ο Μπουλάς ισορροπεί πολύ δύσκολα με τη ζωή -Αποφεύγω να τον βλέπω [βίντεο]

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια για τον Σάκη Μπουλά και τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει με την υγεία του, λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «παλεύει με το σθένος του» και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον αδελφικό του φίλο.


Για τις δύσκολες στιγμές του που περνά ο Σάκης Μπουλάς λόγω προβλημάτων υγείας και τα οποία τον οδήγησαν σε αποχώρηση από το μουσικό σχήμα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Σάκης Μπουλάς.


«Είχαμε και τον Σάκη, έφυγε από το πρόγραμμα να πω τι γίνεται... Ο Σάκης τώρα παλεύει με το σθένος του... Στη διάρκεια των προβών είδαμε ότι η ενέργεια που κατέθετε δεν του έκανε καλό και τον έριχνε, οπότε είπαμε να σταματήσει. Τώρα ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή... πάρα πολύ δύσκολα» είιπε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος ηθοποιός και μουσικός προσθέτοντας ότι αναφέρεται στο θέμα γιατί θέλει να είναι ειλικρινής απέναντι στους ανθρώπους. «Το ότι κρύβουμε μερικά πράγματα δεν το καταλαβαίνω ποτέ... σέβομαι όμως τον αδερφό του το Νίκο, την κοπέλα του», πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης και κατέληξε:«Είναι σε μια φάση που το παλεύει, δεν τον έχω ξαναδεί πιο γλυκό. Είναι πάρα πολύ γλυκός. Γνωρίζει... είναι τρυφερός, γλυκός... Καμιά φορά η φθορά όταν την βλέπεις στον άλλον, ξεχνάς ότι εν δυνάμει, μπορεί να είσαι εσύ αυτός κάποια στιγμή. Παίρνεις δύναμη από την αδυναμία του άλλου, εγώ δεν το κάνω ποτέ...Σκέψου ότι αποφεύγω πολλές φορές να τον δω, γιατί δεν θέλω να φανώ εγώ ισχυρός σε σχέση με έναν που είναι στη φθορά του. Ο ίδιος θέλει να τους βλέπει όλους τους φίλους του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...