Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Ρέμος: «Δεν ξέρουνε ότι τη ρουφιανιά την αγαπάμε, τους ρουφιάνους δεν γουστάρουμε»

​Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης των coaches του «The Voice» μίλησαν και οι τέσσερις για το μουσικό ριάλιτι!


Απόψε το βράδυ θα είναι η τελευταία μέρα των blinds και ο κάθε coach θα συμπληρώσει την ομάδα του...

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα είπε χαριτολογώντας ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να βγάλει αυτή την μπλούζα που φορούσε σε όλα τα επεισόδια:


«Με στεναχωρεί που τελειώνει η διαδικασία των Blinds, αυτό το πρώτο μέρος. Με χαροποιεί το γεγονός ότι θα απαλλαγώ από αυτή την μπλούζα επιτέλους! Αν το ήξερα θα φορούσα μια μονόχρωμη μπλούζα!»

Μάλιστα η τραγουδίστρια είπε ότι το μουσικό show το παρακολουθούν και τα παιδιά της και της λένε την γνώμη τους: «Το βλέπουν και μου λένε ‘’γιατί γύρισες, γιατί δεν γύρισες’’»

Από την άλλη έξαλλος είναι ο Αντώνης Ρέμος με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει:

«Να πούμε ότι όλοι έχουμε πάρει τους ίδιους παίκτες, γι’ αυτό να μην ανησυχεί ο κόσμος, ότι κάποιος θα πάρει περισσότερους ή λιγότερους! Τι να πούμε τα έχουνε πει όλα! Τι νομίζεις; Αλλά επειδή ζούμε σε μια κοινωνία δυστυχώς που εδώ η ρουφιανιά, αρέσκεται… Δεν ξέρουνε ότι τη ρουφιανιά την αγαπάμε, τους ρουφιάνους δεν γουστάρουμε, αυτό είναι το κακό!»

Όσο για το γεγονός ότι έχουν λάβει μέρος και γνωστοί τραγουδιστές όπως ο Δήμος Μπέκε και άλλοι ο Αντώνης Ρέμος απάντησε: «Επειδή κάποια παιδιά έχουν κάνει κάτι στο παρελθόν πρέπει να πεθάνουν καλλιτεχνικά;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...