Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

«Γιάφκα»: Μαχαιρίτσας - Χαϊκάλης, μιλούν για το Σάκη Μπουλά

Ο μουσικός και ερμηνευτής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, μίλησαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Γιάφκα» για τον αγαπημένο τους φίλο και συνεργάτη Σάκη Μπουλά που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα.


«Είμαι πολύ περήφανος που ήταν φίλος μου και που δούλεψα μαζί του. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θα μας λείψει πολύ», είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στον Σπύρο Χαριτάτο. «Όποιος είχε επαφή μαζί του όλο αυτόν τον καιρό έβλεπε ότι δεν ήταν στην καλύτερη του κατάσταση. Η ψυχή, το σθένος του και  ο τσαμπουκάς του τον κρατούσαν», πρόσθεσε. 


«Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε καλά. Όλοι οι φίλοι του ήταν εκεί μέχρι τέλους.Μας έδωσε  ψυχή όλο αυτόν τον καιρό. Ακόμα και το τελευταίο διάστημα που δεν μπορούσε καν να περπατήσει και ήταν υποβασταζόμενος, ερχόταν στη σκηνή», ανέφερε ακόμα ο κ. Μαχαιρίτσας.

Ο Παύλος Χαϊκάλης με τη σειρά του δήλωσε ότι: «Αυτό που θα θυμάμαι πάντα περισσότερο είναι η καλοσύνη του. Μόνο ως “παιδί” μπορώ να τον χαρακτηρίσω. Όλες του οι αντιδράσεις ήταν παιδιάστικες. Ήθελε να προκαλεί τη χαρά στον άλλον. Έβλεπε την αστεία πλευρά της ζωής, δεν έπαιρνε κάτι επί πόνου. Ακόμη και όταν του φωνάζαμε με τον Πέτρο (Φιλιππίδη) να προσέχει την υγεία του το τελευταίο διάστημα έλεγε “ναι, ναι”. Δεν μας χάλαγε χατίρι λες και είχε αποφασίσει να κάνει αυτό το ταξίδι χωρίς γυρισμό».

Ο κ. Χαϊκάλης πρόσθεσε ακόμη ότι: «Tον Σάκη τον διέπνεε σοβαρότητα, ήταν πολύ οργανωμένος στη δουλειά του. Ήθελε όμως, να βλέπει τα πράγματα με κέφι και χιούμορ, να κάνει αστεϊσμούς γι’ αυτό και τα γυρίσματα της σειράς “50-50” και από εμένα και από τον Πέτρο και από τον Σάκη ήταν ένα πανηγύρι. Ήμασταν μια τριάδα, η οποία δυστυχώς σήμερα “έσπασε”».

Τέλος ανέφερε ότι: «Είχα καιρό να τον δω. Δεν σήκωνε το τηλέφωνο το τελευταίο διάστημα. Δεν ήθελε να δει και κόσμο, είχε επιδεινωθεί η υγεία του. Το πάλευε όμως μέχρι την τελευταία στιγμή».  

Ακούστε τη συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εδώ :
http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=67159

Ακούστε τη συνέντευξη του Παύλου Χαίκάλη:
http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=67156

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...