Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Nεανικό μουσικό αφιέρωμα


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».



Tο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούν σε ένα νεανικό μουσικό αφιέρωμα.  

Οι Ραλλία Χρηστίδου, Ευρυδίκη, Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Πέτα, Nίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Κοργιαλάς αλλά και η Μαριώ, μας χαρίζουν ξεχωριστές ερμηνείες εναλλάσσοντας το λαϊκό και το ρεμπέτικο με το ροκ και ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη! Μαζί τους στο μουσικό μέρος, ο Μανώλης Καραντίνης μας μαγεύει με το μπουζούκι του.


Τη νεανική παρέα συμπληρώνουν οι: Εύη Φραγκάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Μιχάλης Μαρκάτης, Άγγελος Μπούρας, Μυριέλλα Κουρεντή,  Ορέστης Τρίκας, Άννα Πολύζου, Θεοδώρα Σιάρκου,  Νίκη Αναστασίου, Γιάννης Δρίτσας, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Κέλλυ Καϊμάκη.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...