Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Θοδωρής Αθερίδης στο Όλα τρέλα: Όσοι δεν πιστεύουν, πιάστηκαν κορόιδα

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στον Θέμο για Όλα!

Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Τετάρτης, στο τελευταίο Όλα τρέλα αυτής της εβδομάδας, ο Θοδωρής Αθερίδης.


Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με την τηλεοπτική παρέα για τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει για το Θεό και ότι πιστεύει, αλλά και την ενόχληση που είχε εκφράσει για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν είναι θρήσκος. «Δεν είμαι κανενός εναντίον, απλώς πιστεύω ότι αν κάποιος βρει έναν τρόπο να φτιάξει ένα σύστημα αναφοράς, όπως είναι ο Θεός, δηλαδή να ξέρεις ότι προς τα εκεί είναι το καλό και προς τα εκεί είναι το κακό.


Αυτό το πράγμα σου δίνει ένα όριο και σε αφήνει να κινείσαι. Αν τα καταφέρεις! Δεν είναι εύκολο να πιστέψει κάποιος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο!», είπε και συνέχισε: «Έχω την αίσθηση ότι πια είναι οργανικό ίσως. Έχω δει πανέξυπνους ανθρώπους να πιστεύουν στον Θεό και πανέξυπνους να μην πιστεύουν, βλάκες να πιστεύουν και βλάκες να μην πιστεύουν. Δεν έχει να κάνει με την μόρφωση, έχει να κάνει με μια εσωτερική ανάγκη η οποία ή είναι χάρισμα ή είναι αναπηρία ή δεν ξέρω τι».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, ακόμα, για τη συνεργασία του με την άλλοτε μαθήτριά του, Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και για το πώς αντιμετώπισε ο ίδιος το ξεκίνημα της κόρης του, Φωτεινής, να ασχοληθεί με την υποκριτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...