Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΘΡΗΝΟΣ για τον Σάκη Μπουλά (7 ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία του πνοή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο άφησε το πρωί της Παρασκευής ο δημοφιλής ηθοποιός Σάκης Μπουλάς.«Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια», γράφει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Υγεία», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα. 


Το ιατρικό ανακοινωθέν από το «Υγεία», έγραφε συγκεκριμένα: «O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια»

Ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος εκτός από την τέχνη της υποκριτικής, ασχολούνταν και με τη μουσική, ως στιχουργός και ερμηνευτής, γενήθηκε το 1954 στο Κιλκίς. Μεγάλωσε στον Πειραιά και όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί οι γονείς του τον προόριζαν για δικηγόρο λόγω της μεγάλης του άνεσης με το λόγο. Ωστόσο, τον κέρδισε η υποκριτική και η μουσική, δύο χώροι με τους οποίους ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 6 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...