Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Νομικού: Ένας άντρας καταλαβαίνει πότε δεν ενδιαφέρομαι

Το θεατρικό της ντεπούτο έκανε φέτος η Δούκισσα Νομικού, με το έργο "Τρωϊκός Πόλεμος" που σκηνοθετεί η Σοφία Σπυράτου στο θέατρο Παλλάς. 

H λαμπερή Σταρ Ελλάς του 2007 εκτός από την τηλεόραση, αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της βήματα και στον θεατρικό χώρο παίζοντας μαζί με την Ντορέτα Παπαδημητρίου, τον Μάξιμο Μουμούρη, τον Αντίνοο Αλμπάνη και άλλους έμπειρους ηθοποιούς. Είναι πολυάσχολη πια και δουλεύει ασταμάτητα, αλλά όπως η ίδια λέει, τα κάνει όλα για τα προς το ζην!
Η Δούκισσα παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο metrogreece.gr, μιλώντας μας για όλα.

Εδώ και λίγες μέρες σε συναντούμε στο θέατρο Παλλάς και στην παράσταση «Τρωϊκός Πόλεμος». Πως αποφάσισες να ασχοληθείς φέτος με το θέατρο; Ήταν όνειρό σου από παλιά;

Το θέατρο μου άρεσε από μικρή, θυμάμαι πως σε όλες τις σχολικές παραστάσεις συμμετείχα. Όταν όμως τελείωσα το σχολείο, βγήκε εντελώς από το μυαλό μου μέχρι φέτος που το ξαναέβαλε η Σοφία Σπυράτου. Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Ήταν έμπνευση και ιδέα της κυρίας Σπυράτου η οποία σκηνοθετεί την παράσταση. Την θαυμάζω χρόνια και το μόνο που έκανα ήταν να εμπιστευτώ το ένστικτό της.

Πως είναι η πρώτη σου επαφή με το σανίδι; Ποιες δυσκολίες συνάντησες;

Όλα μου φαίνονται δύσκολα διότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Το "άγνωστο" είναι πάντα δύσκολο , παράλληλα όμως είναι άκρως γοητευτικό.

Τι περιμένεις από αυτήν την πρώτη σου εμπειρία σου με το θέατρο; Θέλεις να είναι κάτι που θα έχει διάρκεια, οπότε ίσως αφήσεις την τηλεόραση;

Το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να πάει καλά η συγκεκριμένη παράσταση και να βγάλω ασπροπρόσωπη την κυρία Σπυράτου που με επέλεξε για το συγκεκριμένο ρόλο. Από εκεί και πέρα τι θα φέρει το μέλλον , τι θα έχει διάρκεια και τι όχι, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω.

Στην παράσταση ως «Ωραία Ελένη» έχεις κάποιες τρυφερές στιγμές με τον «Πάρη» - Αντίνοο Αλμπάνη. Σε δυσκόλεψαν; Στην αρχή ντρεπόσουν;

Στην αρχή ντρεπόμουν τα πάντα και τους πάντες. Νομίζω πως στην πρεμιέρα της παράστασης σταμάτησα να ντρέπομαι και άρχισα να το απολαμβάνω.

Σε πείραξε που κάποιοι είπαν ότι είστε μαζί με τον Αντίνοο;

Όχι γιατί την επόμενη στιγμή το διαψεύσαμε.

Γενικά σε πειράζει όταν γράφεται κάτι για τα προσωπικά σου ή κάποιο κακόβουλο σχόλιο για σένα;

Όσο οι δικοί μου και γω ξέρουμε την αλήθεια, όχι δεν με πειράζει. Δεν μένω στα κακόβουλα σχόλια, αλλά στις εύστοχες και καλοπροαίρετες παρατηρήσεις που όσο σκληρές και εάν είναι μερικές φορές, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν.

Ο συμπρωταγωνιστής σου στην ταινία «Λιμουζίνα» Νίκος Κουρής είπε προημερών «Η ομορφιά της Δούκισσας είναι στα όρια του εξωπραγματικού. Αν τη δεις δίπλα σου, απλά δεν το πιστεύεις ότι είναι τόσο όμορφη». Όντως έτσι ένιωσε όταν σε πρωτοείδε; Τι σου είπε όταν σε γνώρισε;


Τον ευχαριστώ για τα λόγια του. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος. Χάρηκα που συνεργαστήκαμε και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί ήταν υπομονετικός μαζί μου και είχε την καλή διάθεση να με βοηθήσει. Αυτό που θυμάμαι ότι μου είπε όταν γνωριστήκαμε είναι "Μην φοβάσαι, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Θα σε βοηθήσουμε όλοι και φυσικά ο σκηνοθέτης της ταινίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος."

Πως εκλαμβάνεις τα τόσο μεγάλα κοπλιμέντα για την εξωτερική σου εμφάνιση; Κομπλάρεις, κοκκινίζεις ή τα δέχεσαι με άνεση;

Ποιος θα πει πως τα κομπλιμέντα δεν είναι καλοδεχούμενα; Και πάλι όμως δεν μένω στα θετικά λόγια που αφορούν στην εξωτερική εμφάνιση κάποιου αλλά στα άλλα -τα σημαντικότερα- που αφορούν στην ουσία κάποιου.

Έχεις φλερτάρει ποτέ με την έπαρση, την ματαιοδοξία και το να την ψωνίσεις; Αν ναι, πως το αντιμετώπισες;

Αυτήν την ερώτηση μπορούν να την απαντήσουν με ειλικρίνεια μόνο οι φίλοι, οι συγγενείς και οι συνεργάτες!

Και όταν σε φλερτάρουν τι γίνεται; Πως απομακρύνεις τους αδιάφορους για σένα άντρες;

Το φλερτ είναι όμορφο όταν συμβαίνει. Βέβαια, οι άντρες τα καταλαβαίνουν όλα. Καταλαβαίνουν πότε πρέπει να σταματήσουν. Κι αν όχι, μια γυναίκα ξέρει να στέλνει τα κατάλληλα σήματα για να τον κάνει να καταλάβει.

Και πως ξεχωρίζεις αυτόν που τελικά ερωτεύεσαι; Τι διαθέτει αυτός;

Δεν τον ξεχωρίζω εγώ, ο έρωτας έρχεται μόνος του και αποφασίζει χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Δεν ξέρω τι πρέπει να διαθέτει. Ξέρω μόνο πως πρέπει να είναι ο εαυτός του. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τίποτα ψεύτικο ή δήθεν.

Ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται να σε στηρίζει αρκετά. Ποια η σχέση σου μαζί του; Σε έχει βοηθήσει;

Φυσικά και με έχει βοηθήσει. Είναι ένας γενναιόδωρος άνθρωπος που μου έχει δώσει ευκαιρίες αλλά και πολύτιμες συμβουλές.

Πηγή: metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...