Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Αποκάλυψη: Ποια διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια κατεβαίνει στις εκλογές;

Πρόταση - βόμβα σε Ελληνίδα παρουσιάστρια: 
 
Όπως φαίνεται η διάσημη TV persona έχει απαντήσει θετικά σε αυτήν την πρόταση και είναι πολύ πιθανό να τη δούμε να κατεβαίνει υποψήφια!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "YOU" η παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση από το δήμαρχο του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, να κατέβει υποψήφια στις προσεχείς εκλογές....
Πάει καιρός που η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει για ακόμη μια φορά την ελευθερία της καθώς η σχέση που είχε έληξε, όπως παραδέχτηκε και η ίδια μέσα από την εκπομπή της. Σε ένα ξέσπασμα της με αφορμή την Ελένη Μενεγάκη, η οποία απαγόρευσε στους δημοσιογράφους να ρωτούν για την προσωπική της ζωή, η Ελεονώρα Μελέτη έβγαλε τα “άχτι” της υποστηρίζοντας πως όποιος θέλει να κρυφτεί και να προστατέψει την ιδιωτική του ζωή μπορεί να το κάνει.

Κάπου εκεί στο ξέσπασμα της ανέφερε και το γεγονός ότι έχει χωρίσει από το Νοέμβριο και κανείς δεν το αντιλήφθηκε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως η ίδια ξέρει να προστατεύει την προσωπική της ζωή.

Λέτε να είδαν το ξέσπασμα της και το χειμαρρώδη “μονόλογο” της και να της πρότειναν να κατέβει υποψήφια με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου; Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού YOU η Ελεονώρα Μελέτη δέχθηκε πρόταση από το δήμαρχο του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, να κατέβει υποψήφια με το συνδυασμό του στις προσεχείς εκλογές.

Η παρουσιάστρια του Star φημολογείται πως έχει απαντήσει θετικά σε αυτήν την πρόταση και είναι πολύ πιθανό να τη δούμε να κατεβαίνει υποψήφια στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...