Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Εβδομάδα με ελληνικό «άρωμα» στη σειρά «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα»



Εβδομάδα με σπουδαίους γκεστ σταρ στη σειρά «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα» και ελληνικό «άρωμα».


Ο υποψήφιος Τέρενς Χάουαρντ αλλά και οι ελληνικής καταγωγής Τζον Στάμος και Ρίτα Γουίλσον εντυπωσιάζουν με τις ερμηνείες τους.


Στο 21ο επεισόδιο του 12ου κύκλου, που θα προβληθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 00:15, ο Κέισι Νόβακ επιστρέφει στο γραφείο του εισαγγελέα ως ενάγων ενός κατηγορούμενου για βιασμό. Από την άλλη όμως, ο βοηθός εισαγγελέα του Λος Άντζελες, Τζο Ντέκερ, θα ασκήσει καθήκοντα υπεράσπισης, καθώς ο κατηγορούμενος είναι ξάδερφός του…

***Στον ρόλο του Τζο Ντέκερ, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τέρενς Χάουαρντ (Hustle & Flow, Crash)***



Με αφορμή το συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Τέρενς Χάουαρντ μίλησε για την κάθε είδους ρατσιστική συμπεριφορά αλλά και τη σημασία της αντιμετώπισης του θέματος σε ένα δημόσιο βήμα, όπως ένα δημοφιλές σίριαλ.

«Όσο υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη θα υπάρχει ρατσισμός μέχρι που όλοι να γίνουν ακριβώς ίδιοι… γεγονός, που δεν θα συμβεί ποτέ. Τη δεκαετία του’60, την εποχή, που οι αφροαμερικάνοι στις ΗΠΑ αγωνίζονταν υπέρ των πολιτικών τους δικαιωμάτων, ήταν συχνό φαινόμενοι οι ομαδικοί βιασμοί σε βάρος νεαρών Αφρο-Αμερικανών γυναικών από συμμορίες λευκών. Χωρίς εκείνες να φταίνε, στη συνέχεια τις αποκαλούσαν πόρνες ενώ οι υπεύθυνοι για πολλά χρόνια είχαν γλυτώσει την τιμωρία. Αυτό συνέβαλε στην έλλειψη της πίστης μας στο δικαστικό μας σύστημα σήμερα. Θα περάσουν εκατοντάδες χρόνια προτού τα άσχημα σημάδια των ενεργειών αυτών ξεχαστούν».



Στο 22ο επεισόδιο του 12ου κύκλου, που θα προβληθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 00:15, ένας άντρας εγκαταλείπει ένα μωρό σε ένα σοκάκι. Τα κλάματα και οι κραυγές του μωρού όμως τραβούν την προσοχή της Ολίβια και του Έλιοτ και αμέσως ξεκινούν να ψάχνουν για τον κηδεμόνα του. Οι έρευνες θα τους οδηγήσουν στην νταντά του μωρού και στο αγόρι της, Κεν Τέρνερ, ο οποίος έχει ένα άκρως αρρωστημένο «χόμπι». Ο νόμος όμως συχνά έχει παραθυράκια και παρόλη τη βοήθεια μίας ειδικού σύντομα συνειδητοποιούν πως είναι λίγα αυτά, που μπορούν να κάνουν για να βάλουν ένα τέλος στις πράξεις του Κεν…

***Στον ρόλο του Κεν, ο δύο φορές υποψήφιος για ΕΜΜΥ, Τζον Στάμος, γνωστός στο ελληνικό κοινό από την οικογενειακή κωμωδία της δεκαετίας του ’90, Full House***

Ο Τζον Στάμος δέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό την πρόταση για τον ρόλο του Κεν, καθώς είχε αποφασίσει να κάνει στροφή στην καριέρα του, να αποφύγει τις οικογενειακές κωμικές σειρές, με τις οποίες τον είχε ταυτίσει το κοινό και να μας επανασυστηθεί με ρόλους:

«Πιο τρομαχτικούς και προκλητικούς. Τα τελευταία χρόνια είχα πέσει στην παγίδα να προσπαθώ να ικανοποιώ το κοινό μου και όχι εμένα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πως έκανα τις μεγάλες μου επιτυχίες όταν ρίσκαρα και ήμουν ατρόμητος. Αισθάνθηκα πως αυτό το έκανα περισσότερο νεότερος και τώρα αποφάσισα να ακούσω ξανά το ένστικτό μου».

Για τον ίδιο, η ερμηνεία του ρόλου του Κεν, ενός διαβολικού άντρα, που εκμεταλλεύεται τις γυναίκες για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες εμμονές του, ήταν η καλύτερη της τηλεοπτικής του καριέρας.

Όπως και οι προηγούμενοι γκεστ σταρ και ο Τζον Στάμος εντυπωσιάστηκε από τον επαγγελματισμό συνολικά των συνεργατών της σειράς ενώ με κάθε ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως πριν από τη συμμετοχή του στη σειρά «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα» δεν ήταν τηλεθεατής της σειράς αλλά τώρα είναι από τους πιο φανατικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...