Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η συγκινητική συνάντηση του Χάρη Ρώμα με τον τηλεοπτικό του γιο Μανωλάκη! [φωτο]


Άλλο ένα μοναδικό ‘70s party είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρευρέθηκαν στη μουσικοχορευτική παράσταση του μοναδικού Χάρη Ρώμα “Με βασανίζουν οι γυναίκες” στο Doors. ..

.
Στην παράσταση ακούγονται live τα 53 πιο αγαπημένα, χαριτωμένα αλλά και εμβληματικά τραγούδια εκείνης της εποχής, ενώ οι ηθοποιοί μεταμφιεσμένοι σε εξωφρενικές '70ς περσόνες αποδεικνύουν ότι ο πόλεμος μεταξύ των δύο φύλλων ήταν, είναι και θα είναι ανελέητος!!! Στο βίντεο συμμετέχει ο Γιάννης Ζουγανέλης.




Τη σκηνοθεσία έχει κάνει φυσικά ο Χάρης Ρώμας ενώ τα κουστούμια επιμελήθηκε η Μάγδα Καλορίτη.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο bar - restaurant Doors, στο Κολωνάκι, ο Χάρης Ρώμας μαζί με μια εννέα ηθοποιούς και μουσικούς, μας μεταφέρουν παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας στην ιστορική περίοδο των ‘70s με μια ανέμελη διάθεση. Γιατί πρέπει που και που να ξεχνάμε τα προβλήματα, βρε αδερφέ!

Πολλοί γνωστοί και φίλοι του Χάρη Ρώμα παρευρέθηκαν στην χθεσινή παράστασημεταξύ αυτώνο Δημήτρης Βήτος με τη σύζυγό του Λιάνα Λεμονιά, η Άρτεμις Αστεριάδη, ο Μιχάλης Μανιάτης, η Αλεξάνδρα Λοϊζου, ο τηλεοπτικός γιος του Χάρη Ρώμα Μανωλάκης, κατά κόσμον Πάρις Σκαρτσολιάς που μάλιστα έκανε τον Χάρη Ρώμα να δακρύσει , η Μάνια Λεμπέση,και πολλοί ακόμα.

e-magazino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...