Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Παύλος Χαϊκάλης: Ήταν απόφαση του Σάκη να «φύγει»

«Ράγισα και σπάστηκα πάρα πολύ γιατί έτυχε η κηδεία του να γίνει σε αυτό το χώρο που είχαμε γελάσει πάρα πολύ. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλιο είχε πέσει σε αυτό το νεκροταφείο στα γυρίσματα»


Για τον φίλο του και συνάδελφό του, Σάκη Μπουλά, μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, το βράδυ της Παρασκευής, καλεσμένος στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».


«Ο Σάκης ήταν μια ιστορία. Η ανθρωπιά του ήταν κάτι παραπάνω από τα όρια που έχουμε βάλει για την ανθρωπιά και το απέδειξε ακόμη και από τον τρόπο που χειρίστηκε στο τελευταίο του τραπέζι τη μέρα της κηδείας. Δείχνει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε: «Ράγισα και σπάστηκα πάρα πολύ γιατί έτυχε η κηδεία του να γίνει σε αυτό το χώρο που είχαμε γελάσει πάρα πολύ. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλιο είχε πέσει σε αυτό το νεκροταφείο στα γυρίσματα».

Τέλος, ο ηθοποιός και βουλευτής παραδέχτηκε πως θα του λείψει η διάθεση που περίμεναν τον Σάκη Μπουλά στα γυρίσματα και αποκάλυψε: «Τον τελευταίο καιρό ήταν σαν να έλεγε απλώς –παιδιά, εγώ θα την κάνω. Είχε πάρει την απόφαση του. Ήταν απόφαση του Σάκη να φύγει. Ένα συμβόλαιο με τον Θεό με συγκεκριμένη ημερομηνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...