Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Δείτε - πρώτη φορά - τον "άγνωστο" σύζυγο της Ρένιας Λουιζίδου!

Αυτή η αγάπη κρατάει 20 χρόνια… Η Ρένια Λουιζίδου και ο σύζυγός της Θάνος είναι από τα ζευγάρια που δεν χορταίνεις να χαζεύεις!

Αν και μοιάζουν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, είναι μαζί δύο δεκαετίες με τον έρωτά τους να είναι ακόμα δυνατός. Παντρεμένοι 17 χρόνια, Ρένια και Θάνος ζουν την απόλυτη αγάπη την οποία και ολοκλήρωσε ο ερχομός του γιου τους, Βίκτωρα. Η ζωή τους κυλά ήρεμα, ενώ στην οικογένειά τους μοιράζονται τα πάντα.


Η γνωριμία της Ρένιας και του Θάνου θα μπορούσε να είναι σκηνή από ρομαντική ταινία, αφού έγινε τυχαία όταν και οι δύο βρίσκονταν για πασχαλινές διακοπές στη Σίφνο και έμεναν σε διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου. Η ηθοποιός περιγράφει χαρακτηριστικά: «Έσκαγαν στη θάλασσα βαρελότα, στην άκρη του λιμανιού. Έγινε μια τεραστίων διαστάσεων έκρηξη και βγήκαμε και δύο στο μπαλκόνι για να δούμε αν ανατιναζόμασταν ή όχι. Αρχίσαμε να μιλάμε κι έτσι έγινε. Όταν τον γνώρισα δεν ήταν μέσα σε αυτό που πίστευα ότι θα ερωτευόμουν… Δεν φανταζόμουν πως ο άνθρωπος που θα βρω θα ήταν οικονομολόγος. Οι διαφορές μας ήταν επιφανειακές και ανακαλύψαμε πως υπήρχαν περισσότερα εσωτερικά πράγματα που

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για το τι γίνεται στο σπίτι όταν υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις: «Εμείς αποφορτιζόμαστε με το χιούμορ. Κάποια στιγμή το ρίχνουμε στην πλάκα και το όλο θέμα ξεχνιέται. Εγώ είμαι αυτή που κρατάει πιο πολλά μούτρα. Ο άντρας μου είναι αυτός που με πλησιάζει για να διαλυθεί κάποια παρεξήγηση».

Πηγή: "ΕΓΩ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...