Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

"Η Γερμανού ξανάρχεται": Καλεσμένοι ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μπέττυ Μαγγίρα



«Η Γερμανού Ξανάρχεται» και όπως πάντα, φέρνει στους τηλεθεατές την καλύτερη παρέα! Αυτή την Παρασκευή, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μπέττυ Μαγγίρα συναντούν τη Ναταλία Γερμανού σ’ ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό τετ α τετ.



Ο Παύλος Χαϊκάλης, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του εαυτού του. Αποκαλύπτει τη σχέση του με την αστρολογία. Μιλάει για την πολιτική, για τον πρόσφατο χαμό του καλού του φίλου Σάκη Μπουλά, αλλά και για τις γυναίκες της ζωής του. 


Απαντάει με ειλικρίνεια στις “πιπεράτες” ερωτήσεις της παρουσιάστριας και χαίρεται όταν βλέπει στο βίντεο - έκπληξη της εκπομπής, μια πολύ αγαπημένη του φίλη- και γνωστή ηθοποιό- να μιλάει για εκείνον.

Στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζει τη συμμετοχή της στο δημοφιλές show του ΑΝΤ1 “Your Face Sounds Familiar”. Αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και περιγράφει τη σχέση της με τα παιδιά της και με τον σύζυγό της.

Ακόμα, απαντάει με χιούμορ στις ερωτήσεις της Ναταλίας Γερμανού και ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον άντρα της ζωής της να μιλάει στην κάμερα της εκπομπής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...