Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Δήλωση οργής: «Έχει πει κανείς στον Λιάγκα ότι είναι μ… κας;»

Ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα και τον αποκαλεί... «μ... κα» δημόσια!


«Στην ελληνική τηλεόραση δεν βλέπω σίγουρα Λιάγκα- Σκορδά για κανένα λόγο. Όχι ότι δεν είναι όμορφο το αντρόγυνο, αλλά θεωρώ ότι έχουν πάρει πια πολύ ψηλά τον αμανέ- αυτό ακούω στην αγορά. Η έπαρση δεν βοήθησε κανέναν, και καμία καρέκλα δεν αγοράζουμε. Ο Πέτρος για μένα είναι πιο γνήσιος, παρόλο που δεν συγκλίνω πάντα με τις απόψεις του. 


Η Ρούλα Κορομηλά μου λείπει από την τηλεόραση, έδειξε το δρόμο πώς να είναι οι παρουσιαστές και τώρα κάνουν τα δικά τους. Αυτή με έβγαλε στην τηλεόραση, τα χρωστάω όλα στη Ρούλα», λέει ο Διονύσης Ζάχος στο περιοδικό Λοιπόν και καταλήγει:

«Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι κάνει εκείνος ο Λιάγκας στο «The Voice». .. Αυτή η εκπομπή μπορεί να γίνει και χωρίς παρουσιαστή, δεν χρειάζεται. Ο Λιάγκας είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που δεν έχει να πει καλό για κανέναν. Άλλο να είσαι αληθινός και άλλο να είσαι θρασύς και ωμός, αυτό έχει ο Λιάγκας», συμπληρώνει και καταλήγει: «
Δεν λες στον άλλον «Α... Είσαι χοντρός! Α... Είσαι ομοφυλόφιλος!»Εκείνου του έχει πει κανείς ότι είναι μ.. .κας; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...