Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Τσούκαλης στην εκπομπή Κάρτα Μέλους

Στην εκπομπή Κάρτα Μέλους που θα προβληθεί από το Κανάλι της Βουλής στις 16 Μαρτίου 2014 το κεντρικό θέμα έχει άμεση σχέση με τα αρχαία τον πολιτισμό μας και την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.


Καλεσμένοι είναι η Ρόδη Κράτσα, η Χρυσούλα Παλιαδέλη και ο Γιώργος Τσούκαλης.

Η ευρωβουλευτής Νέας Δημοκρατίας έχει κινητοποιήσει πολύ κόσμο στο εξωτερικο με στόχο της να ευαισθητοποιήσει τους Ευρωπαίους σχετικά με την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.


Η ευρωβουλευτής του Πασοκ Χρυσούλα Παλιαδέλη η οποία είναι αρχαιολόγος αναφέρεται στην προσπάθεια να υπάρξει εφαρμογή νόμου από την ευρωβουλή για επιστροφή των αρχαιοτήτων στη χώρα μας.

16 Μαρτίου 2014.

Ο Γιώργος Τσούκαλης μιλά για την έξαρση που παρουσιάζει η αρχαιοκαπηλία στην Ελλάδα λόγω κρίσης και επισημαίνει ότι δεν θέλουμε μόνο την επιστροφή του πολιτισμού μας αλλά και την διάσωση όλων των αρχαίων που υπάρχουν ακόμη στον Ελλαδικό χώρο. «Αν σκεφτεί κανείς ότι έχει αναδειχτεί μόνο το 8% του πλούτου που έχουμε στα εδάφη μας καταλαβαίνετε τι άλλοι θησαυροί υπάρχουν κρυμμένοι στην πατρίδα μας» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας.

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 15:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 17.00 και έχει θέματα που αφορούν στη ζωή μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το 2008 η εκπομπή τιμήθηκε με τον έπαινο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...