Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο Τάσος Χαλκιάς πάει για δήμαρχος: Φωτεινό παράδειγμα ο Απόστολος Γκλέτσος

Έτοιμος να ριχτεί στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κρούση να ηγηθεί ενός συνδυασμού και αποδέχτηκε την πρόταση. Μάλιστα, είπε πως στο μυαλό του έχει τον Απόστολο Γκλέτσο.


Καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Τάσος Χαλκιάς, από τα πρόσωπα των ημερών λόγω της συμμετοχής του στη σειρά Κάτω Παρτάλι, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα αν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση να κατέβει με κάποιο κόμμα με τον ηθοποιό να του κάνει την αποκάλυψη.


«Πολλές φορές και από διαφορετικά κόμματα στο παρελθόν. Όμως τώρα χτυπάς μια χορδή που είναι πολύ επίκαιρη και επειδή πρόσφατα έχω δεχθεί κρούση-πρόσκληση-πρόκληση-προτροπή από φίλους και ιδιαίτερες προσωπικότητες του δήμου Χαϊδαρίου όπου κατοικώ, αποδέχτηκα πρόταση να ηγηθώ σε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, να βγω "μπροστάρης" του δήμου Χαϊδαρίου.Ξεκαθάρισε αυτό χθες το βράδυ. Δεν μπορούσα παρά να πω ναι έχοντας ως φωτεινό παράδειγμα μπροστά μου τον Απόστολο Γκλέτσο. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους της ελληνικής επικράτειας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...