Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«The Big Bang Theory»: Δύο ξεχωριστοί και σπάνιοι γκεστ σταρ

 Δρ. Στίβεν Χόκινγκ και Τζιμ Πάρσονς

Δύο ξεχωριστοί και σπάνιοι γκεστ σταρ αυτή την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Star, στις 16:40, στα επεισόδια της κωμικής σειράς «The Big Bang Theory».

 Ο μαθηματικός και φυσικός, ο ερευνητής και καθηγητής του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, Δρ. Στίβεν Χόκινγκ, που από πολλούς έγκυρους επιστημονικούς κύκλους, θεωρείται το «κορυφαίο μυαλό της εποχής» αλλά και ο Λέοναρντ Νίμοι, ο θρυλικός Μίστερ Σποκ, εμβληματικός ήρωας της σειράς φαντασίας «Σταρ Τρεκ». 


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 20ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Ραζ ζητάει από τους γονείς του να του κανονίσουν ένα ραντεβού και βρίσκεται προ μεγάλης εκπλήξεως. Εν τω μεταξύ, η Πένι αγοράζει στον Σέλντον και τον Λέοναρντ αναμνηστικές φιγούρες από το Star Trek, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί τις επιπτώσεις, που θα έχει η κίνησή της αυτή στους δύο φανατικούς οπαδούς της σειράς… ***Γκεστ σταρ, ο Λέοναρντ Νίμοι, ο θρυλικός Μίστερ Σποκ, εμβληματικός ήρωας της σειράς φαντασίας «Σταρ Τρεκ». O Λέοναρντ Νιμόι αποφάσισε να πει το «ναι» στους παραγωγούς της σειράς παρά το γεγονός ότι λίγο πριν είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Είναι η 5η γκεστ σταρ εμφάνιση από πρωταγωνιστή της σειράς φαντασίας «Σταρ Τρεκ». Είχαν προηγηθεί οι: Λε Βαρ Μπέρτον, Μπρεντ Σπίνερ, Τζορτζ Τάκεϊ και ο Γουίλ Γουίτον. 


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 21ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Δρ. Στίβεν Χόκινγκ θα παρευρεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, για μία διάλεξη και ο Σέλντον θα κάνει τα πάντα για να γνωρίσει αυτοπροσώπως το απόλυτο είδωλό του... ***Γκεστ σταρ ο μαθηματικός και φυσικός, ο ερευνητής και καθηγητής του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, Δρ. Στίβεν Χόκινγκ*** Ο παραγωγός της σειράς, Μπιλ Πράντι, δήλωσε κατενθουσιασμένος για τη μεγάλη τιμή, που τους έκανε ο Στίβεν Χόκινγκ: «Θέλαμε πολύ καιρό να έχουμε τον Στίβεν Χόκινγκ ως γκεστ σταρ στη σειρά αλλά πραγματικά μας φαινόταν ένα άπιαστο όνειρο. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμα! Το πώς τα καταφέραμε είναι ένα μυστήριο, που μόνο μια ιδιοφυία, όπως εκείνος, μπορεί να το κατανοήσει και να το εξηγήσει». Ο Τζιμ Πάρσονς, ο Σέλντον της σειράς «The Big Bang Theory», μίλησε για τη μοναδική εμπειρία, που έζησε και τη συνάντηση του με τον Στίβεν Χόκινγκ. «Ως Σέλντον αλλά και ως Τζιμ Πάρσονς, με συνεπήρε η συνάντηση μου με έναν από τους πιο ευφυείς ανθρώπους του κόσμου. Οπωσδήποτε έπρεπε να ληφθούν ειδικά μέτρα για να φιλοξενηθεί στο πλατό μας ο Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος πάσχει από μια ασθένεια του κινητικού νευρώνα, που σχετίζεται με τη μυατροφική σκλήρυνση, μια κατάσταση, που τον έχει αφήσει σχεδόν εντελώς παράλυτο. Για να είμαι ειλικρινής ήταν τρελό αυτό που συνέβαινε και τόσο έντονο. Το να είσαι κοντά του, σου προκαλεί ένα τόσο ισχυρό συναίσθημα. Επικοινωνεί μόνο μέσω μιας συσκευής παραγωγής ομιλίας αλλά μπορούσα να τον κοιτάζω μέσα στα μάτια και αυτό ήταν ανεκτίμητο. Επέμενε στις λεπτομέρειες, τα λόγια του ήταν προγραμματισμένα εκ των προτέρων στον υπολογιστή του και στο τέλος της ημέρας πια συνειδητοποίησα το μεγαλειώδες επίτευγμα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...