Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πού κόπηκε η εκπομπή της Άννας Δρούζα!

Όπως αποδείχτηκε η επιστροφή της Άννας στην ελληνική τηλεόραση είχε πολύ μικρή ημερομηνία λήξης, ενώ η εκπομπή της που δεν κράτησε ούτε μια βδομάδα στο αέρα πριν κοπεί οριστικά, έγινε ανέκδοτο στα δημοσιογραφικά γραφεία. Όμως τι πραγματικά συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες στον ΣΚΑΪ;


Οι πρώτες φήμες μιλούσαν για χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και για τη συμφωνία που είχε κάνει η παρουσιάστρια με τη διοίκηση να φέρει διψήφια τηλεθέαση στο κανάλι, ενώ η ίδια η Άννα Δρούζα από το site της έγραψε πώς το περιεχόμενο της εκπομπής χάθηκε στη μετάφραση και πώς η ίδια φρόντισε να υποβάλλει πολύ νωρίς την παραίτησή της.

Η αλήθεια , όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, είναι κάπου στη μέση. Μπορεί να μην υπήρχε συμφωνία για τα νούμερα, αλλά σίγουρα η πολύ χαμηλή τηλεθέαση δεν βοήθησε στην μακροημέρευση της εκπομπής. Ότι το περιεχόμενο δεν ήταν σαφές και από τις δύο πλευρές είναι επίσης πραγματικότητα. Η Άννα ήθελε μια εκπομπή με καλεσμένους καλλιτέχνες και πολιτικούς, ενώ το κανάλι είχε στο νου του πιο εμπορικά πράγματα. Όμως μέσα σε όλα έπαιξε σπουδαίο ρόλο και η σχέση της Άννας με τους συνεργάτες της εκπομπής. Το ότι δεν υπήρχε κανένα σημείο επαφής και ούτε η παραμικρή χημεία μεταξύ τους, ήταν γνωστό σε όλους στο κανάλι. Στους διαδρόμους όμως κάποιοι σχολίαζαν και τη συμπεριφορά της Άννας που παρέπεμπε σε παλαιότερες εποχές, τότε που οι παρουσιάστριες είχαν απαιτήσεις μεγάλων σταρ. Όλα λοιπόν τα παραπάνω, άλλο λιγότερο και άλλο περισσότερο, έπαιξαν τον ρόλο τους και η εκπομπή της Άννας Δρούζα πέρασε στην ιστορία.



Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...