Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

"THE BIG BANG THEORY: O νέος, 6ος κύκλος επεισοδίων μόνο στο Star!



Ο 6ος κύκλος κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 23 Μαρτίου και θα προβάλλεται στις 16:40 κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο STAR


Ο Λέοναρντ και ο Σέλντον είναι λαμπροί επιστήμονες της Φυσικής, λάτρεις του σύμπαντος και θαυμαστές της μεγαλοσύνης του. Αποτελούσαν πάντα πρότυπο, χάρισαν στιγμές υπερηφάνειας στις οικογένειες τους, απέκτησαν γνώσεις, έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει «γλεντάω».


Αντικοινωνικοί, κλειστοί χαρακτήρες, ανίκανοι να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και κυρίως με τις γυναίκες. «Χωμένοι» στα βιβλία και τις μελέτες, τούς ενδιαφέρει περισσότερο ένα Super Nova εκατομμύρια έτη φωτός μακριά απ’ τη Γη παρά η πραγματική ζωή πάνω σ’ αυτήν.

Το σημείο, που στιγματίζει τη ζωή τους, είναι η αγάπη τους για τους σούπερ ήρωες και το Star Wars. Όλα ανατρέπονται όμως όταν μια ξανθιά, δυναμική, πανέμορφη κοπέλα, η Πένι, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα.

Η Πένι εργάζεται ως σερβιτόρα και το μεγάλο της όνειρο είναι να ασχοληθεί με τη showbiz. Άνετη και «μέσα σε όλα», εισβάλλει στη ζωή των δύο φίλων σαν κομήτης και τους αναστατώνει! Εκρηκτική, απρόβλεπτη, χωρίς ιδιαίτερη παιδεία αλλά με …Phd στη μόδα και το clubbing.

Ο Σέλντον παραμένει ικανοποιημένος όταν περνάει τις νύχτες του με τους εκκεντρικούς επιστήμονες φίλους του, τον πολύγλωσσο Χάουαρντ, που ζει «φρίκη» επειδή μένει με την καταπιεστική μητέρα του και τον Ραζ, έναν Ινδό επιστήμονα που απεχθάνεται το ινδικό φαγητό και που λύνεται η γλώσσα του με τις γυναίκες όταν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω.

Ο Λέοναρντ όμως από τη στιγμή που γνωρίζει την Πένι βλέπει ... τον ουρανό με τ’ άστρα! Βλέπει τον κόσμο μέσα από τα λαμπερά της μάτια και ανακαλύπτει έναν καινούριο ...σύμπαν! Ανακαλύπτει τον έρωτα στην πιο.. I.Q=I love you μορφή!
 
Στον 6ο κύκλο της σειράς, ο Λέοναρντ και Πένι συνεχίζουν να είναι ζευγάρι και η σχέση τους ομαλοποιείται μετά τις «αναταράξεις», που βίωσαν στον προηγούμενο κύκλο. Ο Λέοναρντ αποφασίζει να μην κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του αλλά της ζητάει να το κάνει εκείνη, όταν αισθανθεί έτοιμη. Σύντομα όμως ανάμεσά τους θα γεννηθεί το δηλητηριώδες αίσθημα της ζήλειας καθώς η Πένι ενοχλείται από την οικειότητα, που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Λέοναρντ και την Άλεξ – τη νέα, σέξι βοηθό του Σέλντον. Ο Χάουαρντ επιστρέφει από τον διαστημικό σταθμό αλλά απογοητεύεται καθώς αισθάνεται ότι οι υπόλοιποι δεν του επιφυλάσσουν την πρέπουσα υποδοχή, απορροφημένοι από τα δικά τους, προσωπικά προβλήματα. Την ίδια ώρα, ο Ραζ παραμένει ο μοναδικός εργένης της παρέας, κάτι που αρχίζει να τον επηρεάζει, τόσο στη συμπεριφορά του όσο και στις σχέσεις του με τους υπόλοιπους…

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κάλι Κουόκο, Σάιμον Χέλμπεργκ, Μελίσα Ροντς, Κουνάλ Ναϊγιάρ, Μαΐμ Μπιάλικ

· Ο 6ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2012 – 2013 και θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια. 


· To «The Big Bang Theory» έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2007 και έχει αποτελέσει την υψηλότερη, σε τηλεθέαση, κωμική σειρά του C.B.S. στις ΗΠΑ.

· Η τηλεοπτική χρονιά 2009-2010 έκλεισε, χρίζοντας το “The Big Bang Theory” την νούμερο 1 σειρά, στην υψηλής τηλεθέασης ζώνη της, μάλιστα, στους ενήλικες από 18-49 και την νούμερο 2 κωμική σειρά για όλα τα κοινά. Η σειρά είχε, κατά μέσο όρο, 13.89 εκατομμύρια τηλεθεατές, μέτρηση που δηλώνει αύξηση κατά 7% από τον προηγούμενο χρόνο.

· Και η 5η σεζόν της σειράς έκλεισε το ίδιο καλά με μέσο όρο 15.82 εκατομμύρια τηλεθεατές να έχουν παρακολουθήσει τα 24 επεισόδια του κύκλου. Μάλιστα το 15ο επεισόδιο με τίτλο "The Friendship Contraction" ήταν το επεισόδιο με την υψηλότερη τηλεθέαση (συνολικά από τα επεισόδια και των 5 κύκλων) αφού το παρακολούθησαν περίπου 17 εκατομμύρια τηλεθεατές.

· Ο 6ος κύκλος της σειράς αύξησε σημαντικά τον αριθμό των τηλεθεατών που την παρακολούθησαν. Κατά μέσο όρο, 21,04 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τα 24 επεισόδια του κύκλου ενώ το «ρεκόρ» ανήκει στο 13ο επεισόδιο με τίτλο «The Bakersfield expedition» το οποίο έφτασε στον αριθμό των 23.810.000 τηλεθεατών!

· Στον 6ο κύκλο και συγκεκριμένα στο 5ο επεισόδιο, γκεστ σταρ εμφάνιση κάνει ο θρυλικός κοσμοναύτης Μπαζ Όλντριν, ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη ως μέλος της αποστολής του “Apollo 11”, το 1969.

· Στο επεισόδιο 6 του 6ου κύκλου θα συμμετάσχει ο μαθηματικός και φυσικός, ερευνητής και καθηγητής του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, Δρ. Στίβεν Χόκινγκ, που από πολλούς έγκυρους επιστημονικούς κύκλους, θεωρείται το «κορυφαίο μυαλό» της εποχής. Είναι η δεύτερη παρουσία του Χόκινγκ στη σειρά, μετά την εμφάνισή του στο επεισόδιο 21 του 5ου κύκλου. Αυτή τη φορά ωστόσο, οι τηλεθεατές δε θα δουν το πρόσωπο του Χόκινγκ, απλώς θα ακούσουν τη φωνή του, την ώρα που ο διάσημος επιστήμονας παίζει ένα online παιχνίδι με τους πρωταγωνιστές, ύστερα από πρόσκληση του Σέλντον.

· Ο παραγωγός της σειράς, Μπιλ Πράντι, είχε δηλώσει: «Θέλαμε πολύ καιρό να έχουμε τον Χόκινγκ ως γκεστ σταρ στη σειρά, αλλά πραγματικά μας φαινόταν ένα άπιαστο όνειρο. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμα! Το πώς τα καταφέραμε είναι ένα μυστήριο, που μόνο μια ιδιοφυία, όπως εκείνος, μπορεί να το κατανοήσει».

· Ο Τζιμ Πάρσονς το 2011 βραβεύθηκε στις Χρυσές Σφαίρες για την εξαιρετική ερμηνεία του στον ρόλο του κυνικού Σέλντον ενώ το 2010, το 2011 και το 2013 κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ στην κατηγορία «Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά».

· Το 2010 και το 2013 στα βραβεία Peoples Choice Awards η σειρά βραβεύτηκε ως «η αγαπημένη τηλεοπτική κωμωδία».
 
· Το φθινόπωρο του 2010 η Κάλι Κουόκο αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της Τζόνι Γκαλέκι για 2 χρόνια αλλά αυτή η σχέση είχε πια τελειώσει.

· Το επίθετο της «Πένι» δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα στη σειρά.

· Σε αρκετά επεισόδια του 6ου κύκλου, χρησιμοποιήθηκαν ειδικές «τεχνικές απόκρυψης» από τον σκηνοθέτη και τους εικονολήπτες της σειράς, ώστε να μη φαίνεται το δεξί χέρι της Μαΐμ Μπιάλικ που υποδύεται την Δρ. Έιμι Φάρα Φάουλερ. Η Μπιάλικ είχε τραυματιστεί τον Αύγουστο του 2012 σε ατύχημα με το αυτοκίνητό της και κινδύνεψε να χάσει το χέρι της.

· Ο Τζιμ Πάρσονς και ο «Σέλντον», ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά, έχουν πολλές διαφορές. Ο «Σέλντον» είναι μεγάλος θαυμαστής της του «Σταρ Τρεκ» ενώ ο Τζιμ Πάρσονς δεν έχει δει ποτέ τη σειρά. Ο «Σέλντον» δεν οδηγεί, αντίθετα ο Τζιμ Πάρσονς προτιμάει να οδηγεί παρά να είναι συνεπιβάτης καθώς υποφέρει από το σύνδρομο ναυτίας.

· Το καναδικής καταγωγής εναλλακτικό, ροκ συγκρότημα «Barenaked Ladies», έγραψε το τραγούδι των τίτλων της σειράς, το οποίο περιγράφει την ιστορία και το σχηματισμό του σύμπαντος και της Γης. Οι παραγωγοί της σειράς Λόρι και Πράντι, ζήτησαν από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα της μπάντας, Εντ Ρόμπερτσον να γράψει ένα τραγούδι για τη σειρά. Ο Ρόμπερτσον είχε απορρίψει παλιότερες ανάλογες προτάσεις αλλά τελικά συμφώνησε να γράψει το μουσικό θέμα μόνο όταν έμαθε ότι ήταν ο μοναδικός συνθέτης στον οποίο είχαν κάνει την πρόταση. Ο Ρόμπερτσον δήλωσε πως έμπνευση για τη σύνθεση του αποτέλεσε το βιβλίο του Simon Singh, με τίτλο «Big Bang» το οποίο συμπτωματικά είχε μόλις τελειώσει να διαβάζει.

· Τις 3 πρώτες σεζόν, οι πρωταγωνιστές της σειράς Τζόνι Γκαλέγκι, Τζιμ Πάρσονς και Κάλι Κουόκο, λάμβαναν 60.000 δολάρια το επεισόδιο. Στον 4ο κύκλο η αμοιβή τους έφτασε στα 200.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Σύμφωνα με το συμβόλαιο τους, για τις επόμενες σεζόν η αμοιβή τους αυξάνεται κατά 50.000 χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο. Έτσι υπολογίζεται ότι στην 7η σεζόν, που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο στις ΗΠΑ, θα λαμβάνουν 350.000 δολάρια το επεισόδιο.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς “The Big Bang Theory ” εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=hJOY6U0OL3w&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi&index=33

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...