Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η Σάσα Σταμάτη δέχτηκε επίθεση από γνωστό μοντέλο! [photo]

Την αθυροστομία της "πλήρωσε" η πανελίστρια Λιάγκα - Σκορδά! Σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδο, γνωστό μοντέλο που την είχε "άχτι" της την... έπεσε κανονικά και με εκφράσεις βαριές άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους!


Είναι από αυτές τις πολύ ωραίες… λαϊκές σκηνές που δεν απέχουν πολύ από σενάρια ελληνικών σειρών. Μεταξύ μας τώρα. Αυτά που συνέβησαν στα καμαρίνια του Teatro την ημέρα που το σχήμα έριξε αυλαία δεν έχουν προηγούμενο.

Είναι γνωστό στην πιάτσα πώς εδώ και λίγο καιρό το μοντέλο Άρτεμις Αστεριάδη δέχτηκε τα πυρά και την κριτική της Σάσας Σταμάτη και αντέδρασε. Μάλιστα είχε προαναγγείλει μέσα από την σελίδα της στο Facebook ότι η επόμενη συνάντησή τους θα ήτο επεισοδιακή.

Και αυτή η συνάντηση δεν άργησε. Έλαβε χώρα το Σάββατο. Η Άρτεμις βγαίνει απο το καμαρίνι του Παντελή Παντελίδη κι εκείνη την ώρα η Σάσα προσπαθεί να μπει σε αυτό της Πάολας. Η Άρτεμις λοιπόν την πλησιάζει και φωνάζει μπροστά σε κόσμο. «Αν με ξαναπιάσεις στο στόμα σου πατσαβούρα θα σε @@@@@».

Οι θαμώνες αλλά και συνεργάτες των καλλιτεχνών πάγωσαν. Το κλίμα τσαμπουκά εκτονώθηκε καθώς η Σάσα Σταμάτη προτίμησε να μπει στο καμαρίνι της Πάολας και να μη δώσει συνέχεια…

Και κάπως έτσι η μοντέλα δικαιωμένη και με το ηθικό ακμαιότατο αφού τα είπε και ξέσπασε επέστρεψε στη σάλα για ν΄ απολαύσει τη συνέχεια του προγράμματος…

Μη με ρωτήσετε γιατί η Σάσα δεν αντέδρασε. Μάλλον το κορίτσι λέει όσα λέει μόνο στη θαλπωρή του τηλεοπτικού πλατό. Έξω από αυτό… κο κο κο!

Πηγή: Nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...