Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.
Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!
Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το μενού μυρίζει θάλασσα. Η Νταϊάν ετοιμάζει μια παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή, το μπιάνκο. Μπιάνκο στην Κέρκυρα ονομάζουν τον μπακαλιάρο που είναι μαγειρεμένος σε μπόλικο σκόρδο. Πεντανόστιμο και πολύ εύκολο πιάτο που αποτελεί μια ιδιαίτερα χορταστική και με χαμηλά λιπαρά πρόταση. Θα το συνδυάσει με μια εναλλακτική τραχανόσουπα με μύδια και μπούκοβο.
Οι ιδέες της Νταϊάν για το τραπέζι του Σαββατοκύριακου δεν σταματούν εδώ. Το δεύτερο μενού που η μαμά ετοιμάζει και προτείνει είναι μια βελουτέ σούπα από κολοκύθα αλλά και ένα κοτόπουλο αλλιώτικο από τα άλλα… το γιατί θα το δείτε το Σάββατο στις 20:00.
«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;», κάθε Σάββατο στις 20:00 στον Alpha, γιατί όποιος αγαπά μαγειρεύει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.