Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Φωτεινή Τσακίρη: «Θα φας τη σφαλιάρα σου, θα κλάψεις και πάλι θα συνεχίσεις την πορεία σου»

Το ντεμπούτο της Φωτεινής Τσακίρη τηλεοπτικά έγινε με τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Δρόμοι της Πόλης». Τι θυμάται από εκείνη την εποχή;


«Ήταν καλοκαίρι και θυμάμαι ότι είχα πάει σε 2-3 οντισιόν. Μία απ' αυτές ήταν για τους «Άθλιους», που παίζονταν τότε. Στους «Άθλιους» δεν με πήρανε, γιατί δεν υπήρχε ρόλος για μένα, όμως ο Χαλκιάς με παρέπεμψε στον Μανούσο Μανουσάκη που έβλεπε τότε κόσμο για την καινούργια του δουλειά. Ήταν μια ευτυχής συγκυρία!» τόνισε στο TVGlam.  


Πώς είναι η διαδικασία της οντισιόν; Η απόρριψη δεν είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, τουλάχιστον στο ξεκίνημα; «Είναι μια διαδικασία που σε «ατσαλώνει». Όλη μου η πορεία ήταν έτσι και θεωρώ πως οι δυσκολίες με δυναμώσανε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι «υπερήρωας» και τα καταφέρνω όλα...» Υπήρχαν στιγμές στην καριέρα της που ζορίστηκε πολύ; «Φυσικά, και εξακολουθούν και υπάρχουν τέτοιες στιγμές. Αλλάζουν οι δυσκολίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η θάλασσα είναι λάδι και πλέεις σε ήρεμα νερά. Τις αντιμετωπίζεις, δεν γίνεται διαφορετικά! Κι εκεί που θα πέσεις, εκεί θα σηκωθείς. Θα φας τη σφαλιάρα σου, θα κλάψεις και πάλι θα συνεχίσεις την πορεία σου. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...