Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Μπογδάνος: «Η Καινούργιου είναι πνευματικά ανοχύρωτη»

«Πρόκειται περί γκάφας...Δεν ήξερα ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει δίπλα του νέα παιδιά. Ζητώ ταπεινά συγνώμη»
 Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, '' Excellentκαι '' απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου που χθες μέσα από την εκπομπή ''Δέστε τους'' τον χαρακτήρισε. ''Αγενή,αδαή και απαράδεκτο'' Ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής ζήτησε συγνώμη για τα όσα είπε για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τους συνεργάτες του!
 «Δεν πρόκειται να κάνω αυτό που κοροϊδεύω και να τσουβαλιάσω τους κυρίους Μουτσινά, Δάσκαλο και τις κυρίες Ηλιάκη και Καινούργιου, ο καθένας από αυτούς έχει ένα διαφορετικό ρόλο. Ο κ. Μουτσινάς κατάλαβε χθες ότι η μια από τις δύο συνεργάτιδες τους, η πλέον πνευματικά ανοχύρωτη η κ. Καινούργιου το παρά έκανε. Ναι πω ότι ο ΣΚΑΙ είναι μεγάλο κανάλι. Τα κίνητρα μου είναι ρομαντικά....Η Καινούργιου της οποίας εξεπλάγην όταν έμαθα ότι το όνομα της γράφεται με αι και όχι με ε, είναι λογικό ότι δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Χθες βλέποντας το βιογραφικό της είδα ότι μιλάει γαλλικά, καλό θα είναι να μιλάει κανείς μια γλώσσα...Δεν της επιτρέπω να με λέγε αγενή. Το αδαής είναι απλά χαρακτηριστικό της αντίληψης που έχει...και συνέχισε!

Δείτε το βίντεο



Για τον Γιώργο
 Παπαδάκη... «Δεν μίλησα για τον Γιώργο Παπαδάκη. Είπα στην κ. Μελέτη πως όποιος πιστεύει ότι δεν γνωρίζω τον κ. Παπαδάκη είναι ηλίθιος. Δεν είπα ότι πρέπει να πάει σπίτι του. Μίλησα για μαθουσάλες και μούμιες, μιλώντας για την γεροντοκρατία που υπάρχει στην τηλεόραση... Πρόκειται περί γκάφας, δεν ήξερα ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει δίπλα του έναν νέο άνθρωπο...Δεν μίλησα για καμία γλάστρα! Δεν γνώριζα κάτι που είναι πολύ βασικό για την εκπομπή ζητώ ταπεινά συγνώμη από την κυρία που είναι στην εκπομπή.»

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...