Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πιπιλή για Κασιδιάρη: «Πάει μπροστά ο ηγέτης και πίσω το μπουλούκι των αξύριστων, άπλυτων, νταβραντωμένων»!

«Ο κος Κασιδιάρης και οι χρυσαυγίτες κάποιο προβληματάκι έχουν με τις γυναίκες ...βαρύ»! - Για τις καταγγελίες γυναικών βουλευτών για "σεξιστικές συμπεριφορές": «Μόλις τους πει κάτι ένας άντρας κρύβονται πίσω από τις φούστες της μαμάς τους»!


Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για να κουβεντιάσει με τον ίδιο και την Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε η Φωτεινή Πιπιλή. Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε για όλους και για όλα...


Με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής με θέμα «λεκτική βία λόγω φύλου» και τις καταγγελίες από τις κοινοβουλευτικές εκπροσώπους που έφτασαν μέχρι «σεξιστικές συμπεριφορές», η Φωτεινή Πιπιλή δήλωσε ρητά:

«Δεν θα πάω εγώ να κλάψω στην αγκαλιά μιας επιτροπής της Βουλής! Δηλαδή, είμαι μια πετυχημένη γυναίκα, πάω στα καφενεία, μαζεύω σταυρούς, αλλά μόλις μου κάνει κάποιος "μπου" λέω "μαμά μου βοήθεια"; Είναι πολύ υποτιμητικό αυτό που επικαλούνται μερικές γυναίκες, κατά τα άλλα πετυχημένες, αυτοδύναμες και "δεν μασάω", οι οποίες μόλις τους πει κάτι ένας άντρας αντί να τον αντιμετωπίσουν ως ίσοι προς ίσο πάνε και κρύβονται πίσω από τις φούστες της μαμάς τους. Καλέ μας κάναν νταντά»!

Για την επίθεση που είχε δεχτεί από τον Ηλία Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή όταν της είπε τη φράση: «Τι μιλάς ρε, κάτσε κάτω εσύ ρε, τι μιλάς; Πάλι πιωμένη είσαι; Γύρνα μπροστά!», η Φωτεινή Πιπιλή είπε χαρακτηριστικά: «Ο κος Κασιδιάρης και γενικά οι χρυσαυγίτες κάποιο προβληματάκι έχουν με τις γυναίκες ...βαρύ! Εκείνη την ώρα μπορεί να είχε πάρει κάτι για τη γυμναστική πιο έντονο!», και πρόσθεσε: «Πάει μπροστά ο ηγέτης και πίσω το μπουλούκι των αξύριστων, άπλυτων νταβραντωμένων»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...