Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

«Two and a half men» στο Star με τον 7ο κύκλο επεισοδίων!

Η κωμική σειρά «Two and a half men» με τις ανεπανάληπτες, καυστικές ατάκες, συνεχίζεται στο Star με τον 7ο κύκλο επεισοδίων!


Ο νέος κύκλος ξεκινάει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 18:45 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

 

Ένα σπίτι, δύο αδέλφια, ένας έφηβος και... πολλές γυναίκες, πολλά διαζύγια, πολλά μπερδέματα, που συνήθως έχουν κακά αλλά... σπαρταριστά ξεμπερδέματα!

Ο Τσάρλι είναι κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία, ευκατάστατος εργένης με σπίτι στην παραλία, πολυτελές αυτοκίνητο και πολλές γυναίκες στην ατζέντα του. Το άνετο στιλ ζωής του, όμως, διαταράσσεται από τον αδελφό του Άλαν και τον 10χρονο γιο του Τζέικ, οι οποίοι έρχονται για να τους φιλοξενήσει για «λίγο καιρό», όπως αρχικά δηλώνουν. Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και η παράξενη αυτή συγκατοίκηση εξελίσσεται σε σχέση αγάπης, στοργής αλλά και... οργής!

Με τον καιρό ο Τσάρλι δένεται συναισθηματικά με τον ανιψιό του, αν και δεν το παραδέχεται, και παρά τις διαφορές τους, τα δύο αδέλφια ανακαλύπτουν ότι έχουν ένα κοινό στοιχείο που τους δένει, την αγάπη τους για τον Τζέικ. Έτσι τα δύο αδέλφια δημιουργούν μια δυνατή οικογενειακή εστία με τις καλές, τις άσχημες και κυρίως τις ξεκαρδιστικές στιγμές της...

Στον 7ο κύκλο, η αγάπη έχει τον πρώτο λόγο! Ο Τσάρλι, αρραβωνιασμένος πια με την Τσέλσι, φαίνεται πως η καρδιά του έχει κατασταλάξει και θέλει να ζήσει ήρεμα μαζί της. Προσοχή! Η καρδιά του θέλει να ηρεμήσει γιατί το υπόλοιπο σώμα του φωνάζει, εκλιπαρεί να επιστρέψει στις παλιές, κακές του συνήθειες.

Ο Άλαν από την άλλη αποφασίζει να κάνει μια αισθητική επέμβαση ελπίζοντας πως θα έχει καλύτερη τύχη με τις γυναίκες. Και πράγματι καταφέρνει να βρει μια πανέμορφη κοπέλα, την Λίντσεϊ. Ο Τζέικ πάλι βρίσκεται πια στην εφηβεία και χρειάζεται συμβουλές για το πώς να κατακτήσει το κορίτσι ή μάλλον τα κορίτσια των ονείρων του. Ζητάει τη βοήθεια του, μάστερ στο φλερτ, θείου Τσάρλι και αγνοεί επιδεικτικά τον, ας πούμε, υπεύθυνο πατέρα του. Όπως είναι φυσικό, οι συμβουλές του Τσάρλι δημιουργούν πολλά μπερδέματα στον Τζέικ…

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τσάρλι Σιν, Τζον Κράιερ, Άνγκους Τζόουνς, Μαρίν Χίνκλ, Χόλαντ Τέιλορ, Κοντσάτα Φερέρ

Ο 7ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2009 – 2010 και θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια. Η προβολή του κύκλου στις ΗΠΑ ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου 2009, ολοκληρώθηκε στις 24 Μαϊου του 2010 και κατά μέσο όρο τη σεζόν παρακολούθησαν 14.95 εκατομμύρια τηλεθεατές.
 

Στον 7 κύκλο εμφανίζoνται σε ρόλο γκεστ σταρ:
  • ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Στέισι Κιτς (Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας, Η Κόρη του Μιστράλ, Απόδραση από το Λος Άντζελες, ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ)
  • το ροκ συγκρότημα ZZTop
Η Κόρτνεϊ Θορν Σμιθ, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Στη Λεωφόρο του Μέλροουζ»
Από το 2004 έως το 2012 η σειρά έχει κερδίσει 6 βραβεία ΕΜΜΥ σε τεχνικές κατηγορίες.

Το 2009 και το 2012 ο Τζον Κράιερ κέρδισε ΕΜΜΥ στην κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμωδία».

Από το 2006 έως και το 2009 ο Τσάρλι Σιν ήταν υποψήφιος στα ΕΜΜΥ στην κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμωδία». Για την ίδια κατηγορία ήταν υποψήφιος και για δύο συνεχόμενες χρονιές (2005 – 2006) στις «Χρυσές Σφαίρες».

Το 2004 και το 2006 ο νεαρός Άνγκους Τ. Τζόουνς βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στα «Young Artist Awards».

Το 2004, 2007, 2008 και 2009 η σειρά βραβεύτηκε στα People Choice Awards στην κατηγορία «Αγαπημένη Τηλεοπτική Κωμωδία».

Ο σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς Tσακ Λόρι βραβεύτηκε τις χρονιές 2004, 2005, 2008, 2009,2013 στα «BMI Film & TV Awards».

Η σειρά προβάλλεται σε 57 χώρες : Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Βολιβία, Καναδά, Κολομβία, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Ελ Σαλβαδόρ, Φινλανδία, Γαλλία, Ουγγαρία, Γερμανία, Γουατεμάλα, Χονγκ – Κονγκ, Ισλανδία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Λετονία, Μεξικό, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα, Νορβηγία, Νέα Ζηλανδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Παραγουάη, Περού, Πορτογαλία, Πολωνία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Ουρουγουάη, Ηνωμένο Βασίλειο, Βενεζουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...