Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πανικός με την Ασλανίδου!! Γιατί ακύρωσε το χθεσινό γύρισμα του "The Voice";

Χθες, ήταν προγραμματισμένα δύο γυρίσματα στα οποία θα διαγωνίζονταν οι δύο πρώτες 8άδες ζευγαριών. Η διαδικασία θα ξεκινούσε από το πρωί με ένα μικρό διάλειμμα.


Ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου μετά από κάποιες στομαχικές διαταραχές, ένιωσε αδιαθεσία και η παραγωγή απεφάνθη πως το καλύτερο θα ήταν να εξεταστεί από γιατρούς, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα. 


Επιπλέον, θα έπρεπε να διασφαλιστεί πως θα είχε τις δυνάμεις να ανταπεξέλθει στο πολύωρο γύρισμα. Για αυτόν τον λόγο, πήγε στο νοσοκομείο, εξετάστηκε και όταν πήρε το πράσινο φως, επέστρεψε στα στούντιο ΚΑΠΑ για να ξεκινήσει το γύρισμα.

Η καθυστέρηση ήταν της τάξης των τριών ωρών, κάτι που είχε συνέπεια το δεύτερο γύρισμα που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 18:30, να ξεκίνησε περίπου στις 22:00. Ο κόσμος άρχισε να δυσανασχετεί, αλλά με το που μπήκε το κοινό μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο πλατώ, οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν για το πρόβλημα υγείας της Μελίνας Ασλανίδου, την οποία υποδέχτηκαν με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα.

Η τραγουδίστρια ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη, αλλά κατάφερε να μην δείξει τίποτα για πάνω από 10 ώρες γυρίσματος…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...