Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

H Λίτσα Πατέρα σχολιάζει παρουσιαστές!

Σχολιάζει όλους τους παρουσιαστές που πέρασαν από το πρωινό του ΑΝΤ1


Ένα σχόλιο για κάθε παρουσιαστή που πέρασε τα τελευταία 20 χρόνια στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και συνεργάστηκε μαζί της έκανε η Λίτσα Πατέρα που το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη στο Μες Στην Καλή Χαρά.


Τη Ρούλα Κορομηλά τη χαρακτήρισε «Πανέξυπνη και ευρυματική. Πέρα από την ομορφιά της, είναι πανέξυπνη», ενώ για την Ελένη Μενεγάκη είπε ότι είναι «Εξίσου πανέξυπνη με μια γοητεία που φτάνει στη μαγεία. Πας να μαλώσεις μαζί της, τη βλέπεις και σταματάς».

Μίλησε ακόμα για την Πόπη Χατζηδημητρίου για την οποία είπε: «Θα μπορούσα να πω ότι δεν στάθμιζε σωστά τα γεγονότα», ενώ για την Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε «Πιστεύω και εκείνη δεν σταθμίζει σωστά τα γεγονότα».

Αναφέρθηκε και στο δίδυμο Σίσσυ Χρηστίδου- Χρήστος Φερεντίνος, λέγοντας: «Δύο πολύ γλυκά παιδιά με πολλά ταλέντα. Δεν έχει σημασία το πώς πήγε μία εκπομπή. Είναι εξίσου σημαντικά πρόσωπα και οι δυο», το δίδυμο Νίκος Μουτσινάς – Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχουν πάρα πολύ ταλέντο και οι δυο, είναι εκπληκτικοί» και το δίδυμο
Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος: «Το γεγονός ότι είχαν μόνο δημοσιογραφική αντίληψη της κατάστασης ήταν λίγο δύσκολο. Ήταν δημοσιογράφοι και το πρωινό ίσως ήθελε και κάτι άλλο, παραπάνω», αλλά και το δίδυμο
Γιώργος Λιανός – Δέσποινα Καμπούρη: «Πολύ γλυκά παιδιά και αυτό φαίνεται ακόμα και σήμερα».

Τέλος, μίλησε και για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θανάση Πάτρα: «Στον Θανασάκη έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Είναι πολύ αληθινός και τον πιστεύω πάρα πολύ. Είναι εκπληκτικό παιδί με πολύ ταλέντο. Και η Σταματίνα πολύ όμορφη, πολύ καλή, αληθινή και γλυκιά. Την πήγαμε και στο μαιευτήριο σχεδόν να γεννήσει…».

Ακόμα, η Λίτσα Πατέρα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη φετινή συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Αυτό έσκασε ξαφνικά. Δεν γνωριζόμασταν καθόλου πιο πριν, δεν είχαμε βρεθεί. Τους ήξερα τηλεοπτικά, ήξερα την πορεία του Γιώργου και της Φαίης. Είναι μια εξαιρετική χρονιά, δεν έχω λόγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...