Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

O Charlie Sheen για τον Αστον Κάτσερ: Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος στο δικό μου σίριαλ;

O Charlie Sheen απολύθηκε από το Two and a Half Men το 2010, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν το έχει ξεπεράσει. Ακόμα και τώρα ξεσπάει την οργή του πάνω στον Ashton Kutcher, που πήρε την θέση του στην σειρά.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Sheen ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Jon Cryer και τον Ashton Kutcher δίπλα και έγραψε:
«Jon είσαι ιδιοφυΐα, σε αγαπάω και μου λείπεις παλιόφιλε! Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος δίπλα σου;»




Φυσικά στο Twitter ξέσπασε πανικός κι έτσι ο Charlie επανήλθε με νέο post. Αντί, όμως, να κάνει τα πράγματα καλύτερα, τα έκανε χειρότερα, γράφοντας:

«Ηρεμήστε όλοι διαβάστε προσεκτικά! Α, και Jon, συγνώμη που προσέβαλα τον διπλανό σου, εννοούσα πραγματικά ανύπαρκτος!».


Ο Ashton δεν αντέδρασε αμέσως. Το βράδυ, όμως, της περασμένης Τετάρτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και έδωσε την απάντησή του στις προσβολές που δέχεται τόσο καιρό από τον Sheen.

O 35χρονος ηθοποιός κοίταξε την κάμερα και είπε: «Μάγκα, βγάλε τον σκ@#$%». Λακωνικός, περιεκτικός και σαφέστατος ο Ashton. Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Σοβαρά τώρα, αρκετά μέχρι τώρα. Έχουν περάσει τρία χρόνια και συνεχίζεις να με προσβάλλεις στο Twitter; Έλα τώρα σοβαρολογείς;» Ο Jimmy Kimmel απευθύνθηκε και αυτός στον Sheen και είπε: «Charlie, άσε το παιδί μόνο του για όνομα του Θεού. Έχει κι άλλες δουλειές ν' ασχοληθεί».

Ο Charlie έδωσε την απάντησή του άμεσα, μέσω Twitter, όπως συνηθίζει άλλωστε:

«Έλαβα το μήνυμά σου Ashton. Πραγματικά Συγνώμη. Ακουγόσουν σαν εμένα! Μπράβο! Δικό μου το λάθος. Ήμουνα εκνευρισμένος με άλλα πράγματα και ξέσπασα σε' σένα. Ελπίζω να είσαι καλά».

Αλλά μετά από αυτό το ευγενικό και καλοσυνάτο tweet συμπλήρωσε ένα ακόμα, για να μην ξεχνάμε τον χαρακτήρα του: «Αλλά μια καινούργια σκέψη. Μάγκα, την επόμενη φορά που θα μου πεις να σκ!@#, θα σε βάλω σε κλινική για δίαιτα για έναν χρόνο #Το έπιασες μικρέ;» Προφανώς ο Sheen ποτέ δεν ξεπέρασε την αντικατάστασή του στην σειρά Two and a Half Men, από έναν νεότερο και πολύ πιο όμορφο ηθοποιό, όμως, ο λόγος που έφυγε από την σειρά ήταν η κακή συμπεριφορά του και όχι το γεγονός ότι θεώρησαν πιο κατάλληλο τον Ashton για τον ρόλο.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...