Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Γέννησε η Χουρέμ!

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει από την Δευτέρα η πασίγνωστη Μεριέμ Ουζερλί, η τηλεοπτική Χουρέμ, αφού πλέον κρατάει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της.


Την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης της έκανε η ίδια πριν λίγες ώρες ποστάροντας στο instagram μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της να της κρατάει το δάχτυλο.


Αφήνοντας στην άκρη τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο σύντροφό της και πατέρας του παιδιού της την εγκατέλειψε όταν εκείνη του είπε οτι είναι έγκυος και θα κρατήσει το παιδί, η τηλεοπτική Σουλτάνα του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή πια χαμογελάει πλατιά. Η μικρή που θα ονομαστεί Lara ήρθε στον κόσμο σε νοσοκομείο του Βερολίνου την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και η περήφανη και συγκινημένη μανούλα γράφει :

"Καλώς ήρθες στον κόσμο λατρεμένη μου Lara Uzerli (10.02.2014) Ευχαριστώ το Θεό που σε έστειλε σε μένα και που ήρθες στον κόσμο υγιής. Ευχαριστώ τον Παντοδύναμο που μου έδωσε την δύναμη να σε προστατέψω από την πρώτη στιγμή.Ήρθες στη ζωή  κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο" Και στην συνέχεια ευχαριστεί την κολλητή της αλλά και την οικογένειά της και όλους τους θαυμαστές της που την στήριξαν και της έστελναν τις ευχές και την θετική τους ενέργεια. Να της ζήσει! 

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...