Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

The Voice: Η αλλαγή μέρας μετάδοσης, τα live και τα δήθεν προβλήματα με τον Ρέμο

Εκνευρισμένοι είναι –και με το δίκιο τους- στον Antenna για την είδηση που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και θέλει τους ανθρώπους του καναλιού να έχουν προβλήματα στην συνεργασία τους με τον Αντώνη Ρέμο.


«Κανένα πρόβλημα» μας διεμήνυσαν σε όλους τους τόνους άνθρωποι του καναλιού σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους για αυτό το θέμα. Και μας τόνισαν ότι ο Αντώνης Ρέμος είναι μάλιστα και ο πιο συνεργάσιμος από τους coaches.


Όσο για την αλλαγή της μέρας μετάδοσης του The Voice όταν πια ξεκινήσουν τα lives, αυτό ήταν κάτι που είχε συμφωνηθεί από την αρχή καθώς η παραγωγή γνώριζε πως όλοι οι coaches έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις την Παρασκευή και πλέον προσανατολίζονται για ημέρα προβολής στην Τρίτη ή την Τετάρτη. Κάτι που θα επαναφέρει «Τα Καρντάσιανς» στις δύο και όχι στις τρεις εκπομπές την εβδομάδα. Κι αυτό απόλυτα φυσιολογικό, αφού η τρίτη μέρα προβολής που μπήκε στην εκπομπή των Αρναούτογλου- Μπεκατώρου-Σταρόβα δεν είναι μόνιμη. Είναι παροδική. Τι μένει λοιπόν για να ξεκινήσουν τα live; Τα Blind auditions ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα με μετάδοση διπλού επεισοδίου την Παρασκευή –όπως πάντα αλλά και την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου. Μετά αρχίζουν τα battles που θα μεταδίδονται επίσης Παρασκευή. Τέσσερις Παρασκευές δηλαδή με 16 συμμετέχοντες ανά εβδομάδα από τους οποίους θα αποχωρούν κάθε εβδομάδα οι μισοί, δηλαδή οι 8. Μέχρι να μείνουν οι 32 που θα μπουν στα lives.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...