Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μικρή έπιανε τον λαγό τώρα την… τηλεθέαση!

Μπορεί κάθε Σαββατοκύριακο να είναι «Μες την καλή χαρά», όμως μέχρι να φτάσει εκεί, έκανε πολλά περάσματα από τους καλλιτεχνικούς χώρους αλλά και το μόντελινγκ!


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο σε μια οικογένεια μεσαίας τάξης αλλά πολύ δεμένη και αγαπημένη. 



Τα τελευταία 8 χρόνια μένει στην Αθήνα. Ήρθε για να σπουδάσει Φιλοσοφική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τελικά έμεινε για πάντα.

Αρχικά την τράβηξε το μόντελιγκ και κάποιοι την παρότρυναν να χτυπήσει την πόρτα του Πρακτορείου Μοντέλων της Κρίστη Κράνα για να καλύψει ορισμένα επιπλέον έξοδα της.

Το 2008, όπως αναφέρει το You, την βρίσκει να παίρνει μέρος στο διαγωνισμό «Μiss Europe Face» και να κερδίζει την πρώτη θέση, χωρίς όμως να πηγαίνει εντέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό που γίνεται στην Τσεχία.

Προτιμά να παραμείνει στην Ελλάδα και να κάνει τα πρώτα της διαφημιστικά καθώς οι προτάσεις έρχονται η μία μετά την άλλη. Πρώτη και καλύτερη η διαφήμιση που κάνει για γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ως σέξι ναυαγοσώστρια με πράσινο μαγιό και ένα κροκοδειλάκι πλαστικό στο χέρι.

Επίσης, κάνει ένα πέρασμα από το σίριαλ «Ελεύθερος κι ωραίος» με τον Μέμο Μπεγνή. Και αμέσως μετά έρχονται οι εμφανίσεις ως μοντέλο μακιγιάζ στην εκπομπή της «Ελένης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...