Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ησαΐας Ματιάμπα: Μιλά για τη «κόντρα» της Στικούδη με την Κλέλια Πανταζή

Τόσο ο ίδιος όσο και η ντάμα του, Μαρία Αντιμισάρη, δεν περίμεναν να περάσουν στον τελικό, πόσο μάλλον να τον κερδίσουν...


«Ούτε μια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα φτάσω στον τελικό. Θεωρούσα πως τα φαβορί για τη νίκη ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Μαίρη Συνατσάκη και η Κλέλια Πανταζή», εξομολογείται ο μεγάλος νικητής του DWTS4, Ησαΐας Ματιάμπα. 


«Δεν πίστευα πως θα έχω τόση στήριξη και ειλικρινά θέλω να πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ”. Οι γιαγιάδες και οι παππούδες με σταματούσαν στο σούπερ μάρκετ, στο φούρνο και μου έλεγαν καλά λόγια. Ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως όλες αυτές οι ώρες που έχεις ξοδέψει σε πρόβες και προετοιμασία έχουν πιάσει τόπο».

Διαβάστε ακόμα: Κλέλια Πανταζή για Κατερίνα Στικούδη: «Δεν γίνεται να έχουμε με όλους χημεία, με έχει κουράσει όλο αυτό»

Όσον αφορά στις δηλώσεις της Κλέλιας Πανταζή, πως δεν θα χόρευε ποτέ όπως η Κατερίνα Στικούδη με την Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και πως η Κατερίνα είχε τη δική της ομάδα make-up για να περιποιούνται τα μαλλιά και την εμφάνισή της πριν τα live, o Ησαΐας είναι λακωνικός. «Θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα και ανάλογα με αυτόν πορεύεται. Από εκεί και πέρα, εγώ δεν είχα καμία αντιπάθεια» ξεκαθαρίζει. Για την όμορφη γαλανομάτα χορεύτρια Μαρία Αντιμισάρη, ο τραγουδιστής έχει να πει τα καλύτερα.

 peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...