Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενούν την Ορχήστρα Νέων Δίου.

Την Ορχήστρα, που αποτελείται από περισσότερους από 40 νέους μουσικούς, μαθητές και φοιτητές που κατάγονται από την περιοχή του αρχαίου Δίου στον Νομό Πιερίας, συνοδεύει 50μελής χορωδία στην οποία συμμετέχουν συγγενείς των νέων μουσικών, με την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκου Πατρή. Σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική συνύπαρξη μικρών και μεγάλων, συμπράττουν με τις ερμηνείες τους οι Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Παπάζογλου, Ζαχαρία Καρούνη, Βασίλης Προδρόμου, Μαρίκα Φωτοπούλου και Κατερίνα Ευγενικού.

«Φραγκοσυριανή», «Συννεφιασμένη Κυριακή, «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Δραπετσώνα», «Ο απόκληρος», «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Τα λαδάδικα», «Πότε Βούδας πότε Κούδας», «Η ζωή μου όλη», είναι μόνο μερικές από τις αξεπέραστες δημιουργίες που θα απολαύσουμε στο πλαίσιο ενός αφιερώματος γεμάτο ελληνικό χρώμα.

Την πολυάριθμη παρέα συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάνης, αλλά και παιδιά από το μουσικό σχολείο Αλίμου που θα συμβάλλουν στο μουσικό μέρος τραγουδώντας όλα μαζί.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...