Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για όλους και για όλα

Όπως λένε φίλοι και συνεργάτες της, η Δούκισσα στη δουλειά είναι «σπασικλάκι». 


Ήταν 21 Οκτωβρίου, όταν οι τηλεθεατές, που είχαν οργανώσει τηλε-βραδιά καναπέ για να παρακολουθήσουν την πρεµιέρα της 4ης σεζόν του «Dancing With the Stars», είδαν για πρώτη φορά τη lady in red, Δούκισσα Νοµικού, εντυπωσιακή µέσα στη µάξι Celia Kritharioti τουαλέτα της, να κατεβαίνει τη µεγάλη φωτισµένη σκάλα που οδηγεί στο κέντρο του πλατό του πιο δηµοφιλούς celebrity talent show τα τελευταία χρόνια. 


Στο µυαλό της η Δούκισσα είχε τη συµβουλή που της είχε δώσει πριν από την πρεµιέρα ο Γιάννης Λάτσιος, διευθυντής προγράµµατος του ΑΝΤ1, εκείνος που την είχε επιλέξει για το συγκεκριµένο ρόλο. «Να είσαι χαλαρή και να µη φοβάσαι. Να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι και να το χαίρεσαι» της είχε πει.

Το µόνο που άγχωνε πραγµατικά τη Δούκισσα στην πρεµιέρα, όπως παραδέχτηκε τότε, ήταν µην παραπατήσει στη δύσβατη, µε τα τακούνια και τη µακριά της τουαλέτα, σκάλα. Δεκατρία live µετά, δεν εντοπίζει να έχουν αλλάξει πολύ αυτά που νιώθει κατεβαίνοντας την περίφηµη σκάλα, φορώντας 12ποντα. «Η σκάλα παραµένει το ίδιο επικίνδυνη, οπότε και η δική µου αγωνία κάθε φορά που την κατεβαίνω εξακολουθεί να είναι το ίδιο έντονη!

Τα συναισθήµατα δεν έχουν αλλάξει πολύ από την πρώτη εκποµπή, νιώθω την ίδια χαρά, ευτυχία, ακόµα και το ίδιο καρδιοχτύπι. Όσο περνούν, βέβαια, οι εβδοµάδες, χαλαρώνω, εξοικειώνοµαι µε το περιβάλλον και το απολαµβάνω ακόµη περισσότερο» λέει γελώντας.

Έχει καταφέρει να ξεκλέψει ένα µισάωρο ανάµεσα στις εντατικές πρόβες στο θέατρο, δύο µόλις εβδοµάδες πριν από την πρεµιέρα της παράστασης «Τρωικός Πόλεµος», όπου πρωταγωνιστεί, αλλά, παρά το πιεσµένο πρόγραµµα των τελευταίων εβδοµάδων, µοιάζει ξεκούραστη – και είναι, όπως πάντα, χαµογελαστή, µε τα γαλαζοπράσινα µάτια της να πετούν σπίθες.

Δεν χάνει ποτέ πρόβα, φτάνει πρώτη και φεύγει τελευταία, είναι αυστηρός κριτής του εαυτού της και προσπαθεί πολύ για ό,τι κι αν αναλάβει. Από τότε που ξεκίνησε το DWTS4, περνά τις Κυριακές από το πρωί στο πλατό, θέλοντας να ζει το παιχνίδι από µέσα, όχι απλά να το παρουσιάζει. Τώρα που ο τελικός είναι κοντά (στις 2 Φεβρουαρίου), αν ήταν εκείνη ένας από τους κριτές, σε ποιο ζευγάρι θα έδινε την πρώτη θέση; «Πραγµατικά θα δυσκολευόµουν ιδιαίτερα φέτος.

Όπως έχουν πει, άλλωστε, και οι κριτές µας, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποιο φαβορί που να είναι µόνιµα στην πρώτη θέση του βαθµολογικού πίνακα. Ωστόσο, έχω ξεχωρίσει ένα ζευγάρι από το πρώτο κιόλας live, που όµως δεν θα αποκαλύψω» λέει χαµογελώντας.

Όσο για το αν, µετά από τόσα χορευτικά και τόσες πρόβες που έχει παρακολουθήσει, έχει νιώσει την επιθυµία να δοκιµάσει και η ίδια τον εαυτό της στη σάµπα, τη ρούµπα και το quick step, η αλήθεια είναι πως µπαίνει σε πειρασµό. «Με ξεσηκώνει ο χορός των ζευγαριών! Τις Κυριακές είµαι πάντα σε µια γωνιά κάτω από τη σκηνή και βλέπω το χορό τους ζωντανά και όχι από το µόνιτορ. Δυο τρεις φορές έχει τύχει να µπω λαχανιασµένη στη σκηνή, γιατί χόρευα κι εγώ από πίσω! Αν θα συγκρατηθώ µέχρι και τον τελικό… θα το δούµε!» παραδέχεται. Πέρσι, πάντως, που την είδαµε να χορεύει στο συγκεκριµένο παιχνίδι ως guest ένα συνδυασµό από πάσο ντόµπλε, τσα τσα και hip-hop, το κοινό –και ειδικά το ανδρικό– την είχε καταχειροκροτήσει.

 instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...