Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αλλαγές στο «Μεζεδοπωλείο» του Χαϊκάλη

Τρεις φορές τη βδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ο Παύλος Χαϊκάλης ανοίγει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το «Μεζεδοπωλείο» του.


Στα σύντομης δεκάλεπτης διάρκειας επεισόδια παρακολουθούμε την καθημερινότητα του «Λεωνίδα» που υποδύεται ο Παύλος Χαϊκάλης με τον γκρινιάρη φίλο του, τον Τάσο, που ενσαρκώνει ο Κώστας Αποστολάκης. Βασικό ρόλο στην κωμική σειρά ερμηνεύει και η Κατερίνα Σαβράνη που ως «Λίζα» σερβίρει στο μαγαζί του «Λεωνίδα» κι ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της.

Στον ΣΚΑΪ λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές στο «Μεζεδοπωλείο» και έτσι τους ήρωες στα επόμενα επεισόδια θα… κινήσει γράφοντας το σενάριο η Δήμητρα Πούλκου, που είχε γράψει τα σενάρια στις κωμικές σειρές «Δείξε μου το φίλο σου» (MEGA), «Πιάτσα Κολωνάκι» (ALPHA), «Φρούτα εποχής» (MEGA), ενώ είχε και την επιμέλεια κειμένων σε 61 επεισόδια της πολύ πετυχημένης σειράς «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» που πρόβαλλε το MEGA με πρωταγωνιστές τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Ήδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα με τα σενάρια που υπογράφει η Δήμητρα Πούλκου και τα συγκεκριμένα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τη Δευτέρα 3 Μαρτίου, αφού προβληθούν αυτά που έγραφε ο Κώστας Καλαφάτης. Τότε θα μπορούμε να δούμε και να κρίνουμε αν οι αλλαγές που κάνουν στο «Μεζεδοπωλείο» οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ είναι προς το καλύτερο…!

Γρηγόρης Μελάς / zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...