Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Χρήστος Φερεντίνος: Είναι μία εποχή με μεγάλο ρίσκο σε όλα!

«Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το να κόβεται μία εκπομπή ύστερα από τέσσερις ημέρες είναι για ρεκόρ Γκίνες!», είπε σχολιάζοντας το κόψιμο της εκπομπής της Άννας Δρούζα


Για το νέο του επαγγελματικό βημα στον Alpha, το τηλεπαιχνίδι «άκου τι είπαν!», το κόψιμο της Άννας Δρούζα από τον ΣΚΑΙ, αλλά και το ενδεχόμενο να ξανακάνει πρωινό πρόγραμμα μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος σε εβδομαδιαίο περιοδικό.


«Υπάρχει κάτι που να μην έχει πια ρίσκο; Τίποτα και σε κανέναν τομέα. Είναι μία εποχή με μεγάλο ρίσκο σε όλα! Από την άλλη δεν μπορείς να φοβάσαι και να μην τολμάς να κάνεις πράγματα. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι έχει τη δυνατότητα να πάει πολύ καλά γιατί απευθύνεται σε πολύ κόσμο, έχει ποικιλία, βασίζεται στην κοινή γνώμη και είναι το απόλυτο παιχνίδι λογικής», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος για το ρίσκο που εμπεριέχει το νέο του επαγγελματικό βήμα στον Alpha με το τηλεπαιχνίδι “άκου τι είπαν!”.

Όσο για την τηλεοπτική του αποχή και τις προτάσεις που δέχτηκε εκείνο το διάστημα; «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχαν πάρα πολλές προτάσεις, γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές. Είχαμε ετοιμάσει μία εκπομπή για την ΕΡΤ και μέχρι το κλείσιμό της, θεωρούσα ότι θα έβγαινε στον αέρα Με τους συνεργάτες μου, μείναμε ξαφνικά άγαλμα!».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνέντευξή του στο «7 ημέρες TV» και στην ξαφνική διακοπή της εκπομπής της Άννας Δρούζα στον ΣΚΑΙ: «Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το να κόβεται μία εκπομπή ύστερα από τέσσερις ημέρες είναι για ρεκόρ Γκίνες! Επειδή, όμως, κάτι πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά που ζούμε τελευταία, έχω μάθει να προσαρμόζομαι, να είμαι ψύχραιμος και να μην πετάω στα σύννεφα. Πέφτεις, σηκώνεσαι, προσαρμόζεσαι και εναλλάσσεσαι!».

Τέλος, σχολίασε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην πρωινή ζώνη: «Δεν το ξέρω, τώρα είμαι απογευματινός και αφοσιώνομαι σε αυτό!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...