Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η πολυάσχολη Μαρία Μενούνος – Αναλαμβάνει και δικό της reality show!

Παρά τις αρχικές της αντιρρήσεις η Μαρία Μενούνος «υπέκυψε» τελικά και θα συμμετάσχει σε reality show. Τι θα κάνει; Θα δώσει στους τηλεθεατές που την αγαπούν την δυνατότητα να μπουν στην οικογενειακή της ζωή.


Το «Chasing Maria Menounos» λοιπόν, θα είναι μία 30λεπτη εκπομπή η οποία ξεκινά σήμερα το βράδυ στο Oxygen TV. «Με έχουν προσεγγίσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια για να κάνω ένα reality show» λέει η Μενούνος .




«Ήμουν ανήσυχη. Δεν είδα πώς, με ό, τι άλλο κάνω στην τηλεόραση, θα μπορούσα να ταιριάξω σε ένα τέτοιο σόου». Το «σημείο καμπής, ώστε να δεχτώ» λέει ήταν η συνειδητοποίηση ότι ίσως κάνοντας ένα reality show με την οικογένειά της θα μπορούσε να την βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος του χρόνου που περνάει με την μητέρα και τον πατέρα της. «Κάνοντας το show θα με αναγκάσει να δω την οικογένειά μου περισσότερο» λέει.

«Επειδή ήξερα ότι το concept του show είναι η οικογένεια μου. Πάντα ήθελα να δείξω την οικογένειά μου σε όλο τον κόσμο, επειδή οι γονείς μου είναι οι πιο γλυκοί άνθρωποι στον πλανήτη» Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να γίνουν τα γυρίσματα του show δεν ήταν δύσκολο από τεχνικής απόψεως. Η Μάρια και ο Αντεργκάρο ζουν μαζί με τους γονείς της. Έτσι, καταλαβαίνουμε πόσο αλληλένδετοι είναι όλοι στην ζωή της Μαρίας.


Το πρώτο επεισόδιο του «Chasing Maria Menounos» λοιπόν περιστρέφεται πολύ περισσότερο γύρω από τον Κώστα και την Λίτσα Μενούνος ρωτώντας την Μαρία και τον Κέβιν για το πότε πρόκειται να παντρευτούν ή τουλάχιστον πότε θα αρχίσουν να κάνουν τα εγγόνια τους. «Προέρχομαι από μια πολύ παραδοσιακή ελληνική οικογένεια», λέει η Μενούνος. «Έτσι ακόμα κι αν αυτό που κάνουμε εγώ και ο Κέβιν, που ζούμε τόσο καιρό μαζί χωρίς να έχουμε παντρευτεί, δεν είναι προφανώς και το πιο παραδοσιακό αλλά οι παραδόσεις είναι πολύ σημαντικές για την οικογένειά μου» Στο σόου η Μενούνος αποφεύγει να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις των γονέων της.

«Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν» λέει κουνώντας το χέρι της ειρωνικά «αλλά εγώ είμαι αυτή που δουλεύω και δεν μπορώ να τα δώσω όλα, για να έχω παιδιά». Για τον κύριο και την κυρία Μενούνος βέβαια, δεν είναι η απάντηση που θα ΄θέλαν να ακούσουν, και σίγουρα δεν θα σταματήσουν να ρωτάνε την Μαρία για αυτό το θέμα και να της ασκούν πίεση μέχρι να πάρουν την απάντηση που θέλουν. Το ίδιο θα έκανε και κάθε άλλη ελληνική οικογένεια ανησυχώντας για την κόρη τους. Και όπως παραδέχεται η Μαρία Μενούνος, οι γονείς της δεν ήταν πάντα σίγουροι ότι θα ήθελαν όλες αυτές οι συζητήσεις να καταγράφονται on κάμερα.

«Νομίζω ότι ήταν νευρικοί», αποκαλύπτει όταν τους είπε αρχικά για το show και συνεχίζει «Δεν νομίζω ότι πραγματικά κατάλαβαν τι σημαίνει το να είσαι σε ένα reality show. Αλλά τους είπα ότι είναι κάτι που θα κάνουμε μαζί , και ότι ποτέ δεν θα ξέρουν πως είναι αν δεν το δοκιμάσουν πρώτα». Η Μενούνος παραδέχεται ότι όταν πρόκειται για μια on-camera εμπειρία, είναι πιο έτοιμη από τους γονείς της και ακόμη και από τον Keven Undergaro , ο οποίος έχει γράψει εκπομπές όπως το "Singled Out" για το MTV . Η άνεση της on-camera και το γεγονός ότι είναι η σταρ του σόου, πιθανώς είναι ο λόγος που στο πρώτο επεισόδιο περνά τον περισσότερο χρόνο μακριά από όλους τους άλλους και κάθεται και μιλάει one-on -one με την κάμερα .


Εκείνη λέει ότι θα αυτό θα γίνετε όλο και λιγότερο όσο περνούν οι εβδομάδες αλλά είναι σημαντικό για όλους ώστε να γνωρίζουν την ιστορία από το παρελθόν μέχρι το τώρα. «Έχουμε 30 λεπτά και προσπαθούμε να δείξουμε όσο μπορούμε» λέει. «Αλλά υπάρχουν πολλά γεγονότα που οι άνθρωποι δεν ξέρουν και δεν θα δουν, οπότε νομίζω ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπορώ να τα συμπληρώσω με το να τα εξιστορώ one-on-one στην κάμερα. Έχουμε συμβόλαιο να κάνουμε ένα reality show. Δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν είναι αληθινό». Από το βιογραφικό της καταλαβαίνει κανείς ότι η Μαρία Μενούνος δεν έχει φόβο με τις κάμερες. Αλλά η ιδέα ότι πρέπει να δείχνει την ζωή της σαν ανοιχτό βιβλίο σε όλο τον κόσμο, είναι ανησυχητική. «Είχα κοκαλώσει» λέει και τελικά κατέληξε να είναι ένας άλλος λόγος που αποφάσισε να συνεχίσει το show. «Κάθε φορά που είμαι τρομοκρατημένη να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει όπως το "Dancing With the Stars" καταλήγει να είναι η καλύτερη μου εμπειρία. Ήδη εργάζονται 22 ώρες την ημέρα. Τι διαφορά είναι 23;» λέει χαριτολογώντας. Το συνεργείο του show κατέγραψε «τα πάντα» λέει «άκομψα ή όχι» αν και το «Chasing Maria Menounos» ακολουθεί τα παραδοσιακά πρότυπα ενός reality show. Το ομιλητικό μέρος της εκπομπής γίνεται λίγο πιο σαφής - ίσως αναπόφευκτα δεδομένου ότι τόσο μεγάλο μέρος του πρώτου επεισοδίου είναι αφιερωμένο για το γίγνεσθαι με τα μωρά. Η Μενούνος προτείνει η ίδια και Undergaro να είναι στο περιθώριο για εκείνο το θέμα, μια αμφιθυμία που ίσως περιπλέκεται από το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούν μέτρα αντισύλληψης εδώ και χρόνια.

Αν και οι γονείς της την ζαλίζουν αρκετά με το θέμα του μωρού, η Μενούνος μιλάει και γι 'αυτό με την φίλη της Ρέιτσελ . Η οποία την παροτρύνει να κάνει το βήμα αυτό. «Κάθε μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ έχει ένα μωρό» λέει Ρέιτσελ. Το μωρό και ίσως ο γάμος κάνουν το "Chasing Maria Menounos" λίγο περισσότερο δραματικό σε σχέση με άλλα ριάλιτι σόου, τα οποία γενικά τείνουν να πιάνουν όλες τις πτυχές της ζωής. «Είναι ένα περίεργο πράγμα» η Μενούνος παραδέχεται. «Μήπως οι τηλεθεατές πρόκειται να περιμένουν κάτι ; Και ίσως πρόκειται να απογοητευτούν αν δεν συμβεί τίποτα;» «Ο κόσμος θα έχει σίγουρα αυτά τα ερωτήματα. Εγώ απλά δεν έχω τις απαντήσεις. Δεν ξέρω τι θα συμβεί» Στα 35 της, λέει ότι θα επιθυμούσε να έχει τις απαντήσεις. «Μερικές φορές θα ευχόμουν κάποιος να μου πει τι να κάνω» λέει . «Αν κάποιος μου έλεγε "Μπορείτε να έχετε ένα μωρό στα 40 και θα είναι μια χαρά" δεν θα χρειαζόταν να το σκεφτώ παραπάνω. Γι’ αυτό το μόνο που θα ήθελα είναι μια κρυστάλλινη σφαίρα». Η Μαρία Μενούνος είναι γνωστή ως οικοδεσπότης της κουτσομπολίστικης εκπομπής «Extra» (extratv.com) σχετικά με το τι συμβαίνει στο Hollywood.

menounos13-570

Εργάζεται παράλληλα σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές ,όπως του Dr. Drew. Κάνει σειρά συνεντεύξεων, έχει πάει ως guest σε εκπομπές όπως το «The Mindy Project» και έχει ενεργή συμμετοχή στην AfterBuzz TV, μια online επιχείρηση που συνίδρυσε με τον σύντροφό της εδώ και 16 χρόνια, τον ΚέβινΑντεργκαρο Με τα χρόνια την έχουμε δει και σε πολλές άλλες τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Access Hollywood». Επίσης την έχουμε δει ως επαγγελματία παλαιστή και την έχουμε δει να τερματίζει ως τέταρτη στο σόου «Dancing With the Stars». Πάντα θα βρει με κάτι να ασχολείται. Ειδικά τώρα με τις κάμερες να την ακολουθούν στον ελεύθερο της χρόνο, η Μαρία δεν θα προλαβαίνει να ξεκουραστεί.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...