Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«Μες στην καλή χαρά» με πολλούς και καλούς καλεσμένους!

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 22 Μαρτίου, στην παρέα του «Μες στην καλή χαρά» έρχεται η Έλενα Τσαβαλιά για να μιλήσει για τη ζωή της, τον γιο της και τον Μάρκο Σεφερλή. 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξεναγεί την Κατερίνα Καραβάτου σε ένα πολύ ξεχωριστό για εκείνον μέρος.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την βοήθεια των ειδικών, μιλά για την φροντίδα του μωρού τις πρώτες μέρες μετά το μαιευτήριο.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Μίνως Θεοχάρης είναι κοντά μας γεμάτοι κέφι και καλή διάθεση.
Τέλος, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μας διασκεδάζει με τα τραγούδια του.

Την Κυριακή 23 Μαρτίου η Κλέλια Πανταζή θα είναι στην παρέα μας για να μας εκμυστηρευτεί τα νέα της σχέδια.

Ο Βασίλης Κούκουρας και ο Γιώργος Παρτσαλάκης, οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», συναντιούνται στο πλατό της εκπομπής  με εξομολογητική διάθεση και πολύ γέλιο ενώ οι Master Tempo μας απογειώνουν με τις επιτυχίες τους.

Η πεντάδα με το όνομα «Επαγγελματίες τουρίστες», που κέρδισε τα πρώτα 5000 ευρώ στο παιχνίδι «Άκου τι είπαν!» του Χρήστου Φερεντίνου, θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής για να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες της.

Ακόμη, η Mαρία Ψωμά θα μας μιλήσει για τις πολυσυζητημένες υπερτροφές (superfoods),  που έχουν ευεργετικές ιδιότητες και κάποιες βοηθούν στο αδυνάτισμα.

«Μες στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...