Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δάκρυσε η Ηρώ Μουκίου για το Μιχάλη Ασλάνη: Δεν μιλούσε ο Μιχάλης [βίντεο]

Σχεδόν 8 μήνες μετά το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, η Ηρώ Μουκίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μες Στην Καλή Χαρά και αποκάλυψε τη χρόνια φιλία της με τον σχεδιαστή και τα όσα βίωνε στα τελειώματα της ζωής του, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.


Δυστυχώς η είδηση του θανάτου του μας βρήκε στη Βουδαπέστη όπου είχαμε πάει γιατί το παιδί σπουδάζει εκεί. Με πήρε η Ρούλα η Χάμου πρώτη η οποία μου είπε "τα έμαθες για τον φίλο μας" κλπ. Νομίζω του το χρωστάω να μιλήσω σήμερα για αυτόν έστω και λίγο. Απέφυγα όλο εκείνο το διάστημα, διότι δεν ήθελα πάνω στην πλάτη του να εκμεταλευτώ ευκαιρίες και τώρα που τα πράγματα είναι ήρεμα και είμαι και εγώ ήρεμη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και εκ μέρους όλων των άλλων τους οποίους είχε στην παρέα του ο Μιχάλης. Τους τάιζε τους πότιζε τους φιλοξενούσε τους έκανε δώρα. Ήταν ένας άνθρωπος που μόνο ήξερε να δίνει» ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε με το καλοκαίρι που προηγήθηκε του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη.

«Τον Μιχάλη τον είχα φιλοξενήσει ένα καλοκαίρι πριν στο εξωχικό, είμασταν φίλοι είκοσι χρόνια, δεν ανοιγόταν ποτέ. Έπρεπε να του εκμαιεύεις πράγματα και αυτό πάλι ήταν πολύ δύσκολο. Είχε φίλους δίπλα του αν απευθυνόταν. Δεν απευθυνόταν. Κλεινόταν. Δε μιλούσε ο Μιχάλης.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...