Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ποιο θα είναι το τέλος στα Κλεμμένα Όνειρα

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Κλεμμένα Όνειρ» δίνουν στον χαρακτήρα τους το τέλος που εκείνοι θα ήθελαν να έχει.

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Θα ήθελα ο Σταύρος να βρει την ειρήνη μέσα του, να ηρεμήσει.

Έχει πολύ θυμό, πίεση... Θα επιθυμούσα να ηρεμήσει, να βρει το κέντρο του. Να συγχωρέσει και να συγχωρεθεί».


Ορέστης Τρίκας: «Ο Ρώσος θα ευχόμουν να ηρεμήσει, γιατί έχει χάσει την ισορροπία του μετά το χωρισμό του από τη Χρυσά. Να ξαναβρεί τον εαυτό του, να ξαναγίνει ο άνθρωπος που ήταν.

Θα ήθελα να είναι δίπλα σε μια κοπέλα που θα τον αγαπάει και θα την αγαπάει, να ζήσει αυτό που λέμε μια όμορφη-οικογενειακή ζωή, μαζί με τον Λαγό, και να είναι καλά ο ίδιος και οι φίλοι του.

Ο Σταύρος θα ήθελα να ξεπεράσει το θάνατο της Φαίης, να συνεχίσει τη ζωή του, να λυτρωθεί ύστερα από όσα πέρασε με τον Άρη και τον Μαλτέζο. Θα ήθελα να επικρατήσει το δίκιο».

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Πιστεύω ότι θα της άξιζε να καταλήξει με τον Σταύρο και να δημιουργήσει οικογένεια. Θυσίασε πάρα πολλά για τον Ορέστη και αδικήθηκε.

Είχε νιώσει έτοιμη να γίνει μητέρα και την πρόδωσε. Θα ήθελα να κάνει οικογένεια με τον Σταύρο. Πάντως δεν είμαι γενικά οπαδός του ευτυχισμένου τέλους, παρά μόνο για όσους το αξίζουν».

Μυριέλλα Κουρέντη: «Αυτό που θα ήθελα είναι να βιώσει η Σάννυ τη λύτρωση έπειτα από όσα έχει πάθει με τον αδερφό της, τη μητέρα της και τη σχέση της με τον Θεόφιλο. Αυτό θα το καταφέρει μόνο αν βρει κάτι που θα τη γεμίζει πάρα πολύ.

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είναι με τον Ρώσο ή με κάποιον άλλο άνθρωπο ή απλά να καταφέρει να βρει τον εαυτό της, γιατί με όλα αυτά που πέρασε τον έχει χάσει».

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...