Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Σταρόβας: Η εκπομπή είναι του Γρηγόρη αλλά έχουν γράψει πως εγώ κάνω τη διαφορά

Μίλησε για τα "Καρντάσιανς" και δεν δίστασε να μπει και σε πιο προσωπικά θέματα


Καλεσμένος στην εκπομπή  «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας, το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό του, την απώλεια του Σάκη Μπουλά, αλλά και για την φετινή του συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


«Ο Γρηγόρης είναι ουσιαστικά καλό παιδί. Παρότι τον ήξερα, δεν τον ήξερα καλά. Είναι διαφορετικό να είσαι 10- 11 ώρες μαζί με έναν άνθρωπο και να συνεργάζεστε. Δεν το περίμενα», είπε για την φετινή του συνεργασία με τον παρουσιαστή και συμπλήρωσε: «Ας πούμε, η εκπομπή είναι δική του, αυτός είναι ο παρουσιαστής. Έχουν γράψει ότι εγώ κάνω τη διαφορά στην εκπομπή, ας πούμε. Εκεί θα μπορούσε να ενοχληθεί και τον βλέπεις να χαίρεται με αυτό. Δεν μου ΄χει πει τίποτα σχετικά. Δεν είναι κομπλεξικός.[...] Είναι λίγο παραπάνω αγχώδης από όσο θα έπρεπε. Υπό την έννοια ότι κάθεται στο μοντάζ να δει λεπτομέρειες, εκεί του λέω “χαλάρωσε, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι να το κάνουν αυτό το πράγμα”».

Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν δίστασε να μιλήσει και για πιο προσωπικά θέματα και αποκάλυψε για τον χωρισμό του: «Τι είναι πετυχημένος γάμος; Αυτός που κρατάει για πάντα; Ο γάμος είναι μια ιστορία για μένα με αρχή και τέλος. Μπορεί και να αλλάξεις γνώμη στην πορεία», επισημαίνοντας παράλληλα: «Από τη στιγμή που εγώ με τη γυναίκα μου δεν μπορώ να συνυπάρξω ούτε μια ώρα – δεν λέω ποιος φταίει, εν προκειμένω φταίω εγώ – δεν μπορώ να αφήσω το παιδί μου να εισπράξει όλο αυτό το κλίμα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις πάντως. Η κόρη μου πλέον είναι 10 χρονών. Έχουμε μια σχέση ερωτική. Είναι ουσιαστική η σχέση μας, υπάρχει αλληλοσεβασμός. Δεν με φοβάται καθόλου, δεν της έχω δώσει και τέτοιο δικαίωμα. Δεν της έδωσα ποτέ δικαίωμα... Χωρίσαμε, άλλωστε, επί τούτου όταν η μικρή ήταν 8 μηνών».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την απώλεια του Σάκη Μπουλά και είπε στην πρωινή εκπομπή: «Μου λείπει, όπως σε όλους. Είναι σαν να λείπει κάπου. Ήταν ιδιαίτερο παιδί ο Σάκης και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν τον είδα ποτέ με στεναχώρια, όμως, γιατί δεν ήθελε και ο ίδιος να στεναχωριόμαστε. Κρατάω μόνο τα θετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...