Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Νίκος Αναδιώτης στο Όλα τρέλα: Δεν θα συμμετείχα σε «κίτρινη» εκπομπή

Εξήγησε στον Θέμο πώς «μπήκε» στην κοιλιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο τρέιλερ της νέας τους εκπομπής


Το μοντέλο και παρουσιαστής πλέον, μιας και είναι ένα από τα πρόσωπα της τετραμελής παρέας της νέας εκπομπής του Alpha «Happy Day» κάθισε απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού και μίλησε για όλα!

Ο Νίκος Αναδιώτης αρχικά μίλησε για το χιουμοριστικό τρέιλερ της εκπομπής, που τον έδειχνε να τον «εγκυμονεί» η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και για το γιο του, Σπύρο, που πήρε το όνομά του από τον μπαμπά του μοντέλο.

 
Μάλιστα, η Δούκισσα αποκάλυψε ότι ο γιος του την «έφτυσε» κυριολεκτικά, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πολύ όμορφο μωρό και «για ζούληγμα»!

Στη συνέχεια, μίλησε για τους συνεργάτες του. συγκεκριμένα, για την Ελένη Τσολάκη είπε ότι «έχει φρεσκάδα, είναι πολύ ζωντανός άνθρωπος, έχει χιούμορ, είναι αυθόρμητη και κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις και θέματα», ενώ για τον Δημήτρη Παπανώτα είπε ότι «έχει μια εμπειρία, τη βγάζει αυτή και με βοηθάει πολύ εμένα σε αυτό». Όσο για την Σταματίνα, είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είναι αυτή η παρουσιάστρια και αντιλαμβάνομαι την εμπειρία της και εγώ τώρα που είμαι μαζί της».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετείχε σε κάποια κίτρινη εκπομπή και ότι «ευτυχώς αυτές οι εκπομπές έχουν αρχίσει να εκλείπουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...