Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Βερύκιος για Κωστόπουλο: «Δεν έχει ελεύθερα τα χέρια του!»

Όλο και «φουντώνει» η κόντρα ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Πέτρο Κωστόπουλο


Τι και αν η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να παίξει τον ρόλο του πυροσβέστη ανάμεσα στους δύο άντρες, καλεσμένη στο «Πρωινό μου», το μεσημέρι της Τετάρτης, τελικά ο δημοσιογράφος «επιτέθηκε» στον παρουσιαστή και το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή «Happy Day».


Αρχικά, ο Δήμος Βερύκιος διάβασε ένα email που του έστειλε παλιός πτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας και που ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε ζητήσει όταν υπηρετούσε να κάνει τη θητεία του στην Αθήνα και όχι σε κάποια άλλη ακριτική περιοχή.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ξέσπασε εναντίον τους παρουσιαστή, λέγοντας: «Για να πυροβολήσεις κάποιον πρέπει να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. Και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην παρούσα στιγμή δεν έχει ελεύθερα τα χέρια του. Του εύχομαι να απελευθερωθούν σύντομα τα χέρια του και είμαι έτοιμος για πιστολίδι. Σταματώ τώρα γιατί σέβομαι τους αιχμαλώτους! Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται σε αιχμαλωσία, του εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα, να αποκατασταθούν οικονομικά οι εργαζόμενοι σε αυτόν εκείνη την περίοδο και μετά ότι θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...