Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Το party συνεχίζεται…στην Νέα Ζηλανδία

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014, στις 22:30 


Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, δυο κολλητοί απ’ τη Θεσσαλονίκη που έχουν την κίνηση (και την μετακίνηση) στο DNA τους, είπαν να μην περιοριστούν στο ποδήλατο. Δοκίμασαν ελεύθερη πτώση στην Νέα Γουινέα… Σερφ στην Αυστραλία… Σούμο στην Ιαπωνία… Σαφάρι στην Ζάμπια… Κολύμπι με καρχαρίες στην Νότιο Αφρική… Αλλά και φιλοτέχνηση γκραφίτι στις βραζιλιάνικες φαβέλες… Και χτίσιμο σπιτιών για παιδιά στα βάθη της Αφρικής… Όλα αυτά τα συναρπαστικά που έζησαν στα εκτός πεπατημένης ταξίδια τους στις πέντε ηπείρους μετουσιώθηκαν σε ένα «World Party». 


Το party συνεχίζεται…στην Νέα Ζηλανδία 

Ο Σάκης και ο Γιώργος φτάνουν στη χώρα και αφήνουν τις ανέσεις τους πίσω κάνοντας check-in σε ένα μικρό hostel. Επειδή το παν στη ζωή είναι η αξιοπρέπεια... οι δυο τους προσπαθούν πάνω απ’ όλα να κρατήσουν τη «δική τους» όταν διαγωνίζονται σε ένα tattoo convention, χτυπώντας ένα τατουάζ στο πόδι του βοηθού παραγωγής. Και επειδή «World Party» χωρίς ένταση δεν γίνεται, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στο κόκκινο αποφασίζοντας να κατρακυλήσουν από μια πλαγιά μέσα στις διάσημες μπάλες του ZORB αλλά και να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα με Μαoρί πολεμιστές για τον δημοφιλή χορό «Χάκα»!

Κάντε check-in, συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν.

World Party:  Τρίτη 18 Μαρτίου στις 22:30 στον Alpha. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...