Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

MEGA: Η «Μοντέρνα Οικογένεια» - Τι θα δούμε την ΠΕΜΠΤΗ

Η «Μοντέρνα Οικογένεια» είναι ένα κωμικό, κάποιες φορές ανορθόδοξο, αλλά πάντα αγαπησιάρικο πορτρέτο μιας σύγχρονης οικογένειας που θα μπορούσε να είναι η δικιά μας.


Την βλέπουμε ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ στις 10.20 από το MEGA


Ο Τάκης, πατέρας της Φαίης και του Δημήτρη, χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου και ξαναπαντρεύτηκε την Κάρμεν - μια εντυπωσιακή και αρκετά νεότερή του γυναίκα, κολομβιανής καταγωγής. Στα δεύτερα -ήντα γίνεται και πάλι πατέρας, αφού η Κάρμεν έχει ένα 10χρονο αγοράκι από τον πρώτο της γάμο, τον πολύ ώριμο για τα χρόνια του, Ντιέγκο. Και τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε που ο Τάκης μεγάλωνε τα δικά του παιδιά, τα οποία έχουν πια τις δικές τους οικογένειες.


Η Φαίη με τον σύζυγό της Φίλιππο έχουν τρία παιδιά: την όμορφη και λίγο επιπόλαιη Δανάη, την πανέξυπνη και -ας μην κρυβόμαστε- σπασίκλα Αλεξάνδρα και τέλος, τον Πάνο, τον καπετάν φασαρία της οικογένειας. Μόνιμη έγνοια για τη Φαίη, που άφησε την καριέρα της για χάρη της οικογένειάς της, είναι να αναθρέψει σωστά τα παιδιά της, ή πιο συγκεκριμένα να τα αποτρέψει από τα λάθη που έκανε η ίδια στα νιάτα της. Ο Φίλιππος είναι μάλλον πιο ξέγνοιαστος και τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ένας cool μπαμπάς που τα παιδιά του τον γουστάρουν και τον βλέπουν σαν κολλητό τους.
Ο Δημήτρης και ο σύντροφός του Λάμπρος, ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να γίνουν γονείς υιοθετώντας ένα μωράκι. Είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες: ο Δημήτρης πιο εσωστρεφής και συγκρατημένος, ο Λάμπρος πιο χαλαρός κι έξω καρδιά. Και οι δύο θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό ως γονείς αλλά ο καθένας έχει σίγουρα τον τρόπο του.
Τρεις οικογένειες με προβλήματα συνηθισμένα και ασυνήθιστα, με αρκετή τρέλα αλλά και πολλή αγάπη. Τρεις οικογένειες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους που συνθέτουν έναν πολύχρωμο καμβά. Μια σύγχρονη ματιά για το τι σημαίνει οικογένεια στις μέρες μας.
Η σειρά βασίζεται στην πολυβραβευμένη σειρά «Modern Family», που έκανε πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση το 2009. Εκείνη τη χρονιά χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Time ως «η πιο αστεία οικογενειακή κωμωδία της χρονιάς», ενώ το Entertainment Weekly έγραψε πως «είναι αμέσως ευδιάκριτο ότι είναι η καλύτερη νέα σιτ-κομ της σεζόν».
Η σειρά ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις και τις 5 σεζόν μετάδοσής της στις Ηνωμένες Πολιτείες.
'Ηταν υποψήφια για πολλά τηλεοπτικά βραβεία: EMMY, Χρυσή Σφαίρα, BAFTA, Television Critics Association, Screen Actors Guild, Peabody, κ.ά και κέρδισε πολλά από αυτά. 'Εχει κερδίσει συνολικά 18 Βραβεία ΕΜΜΥ(Καλύτερης Κωμικής Σειράς, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Β ανδρικού ρόλου, Β γυναικείου ρόλου, ήχου, κ.λπ.) ενώ το 2011 κέρδισε και Χρυσή Σφαίρα ως καλύτερη κωμική σειρά.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Τάκης), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Ζέτα Δούκα (Φαίη), Κλέλια Ρένεση (Κάρμεν), Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), Γιώργος Τζαβάρας (Λάμπρος)
Και οι: Κωνσταντίνα Μεταξά (Δανάη), Μαρία Πατέλη (Αλεξάνδρα), Πέτρος Ζαμπάκας (Πάνος), 'Αλκης Πανταζόπουλος (Ντιέγκο), Νικόλας Μπράβος (Πέτρος) και η μικρούλα Δανάη Λαοπόδη (Λίλλυ)
Απόδοση σεναρίου: Αποστόλης Τσαούσογλου
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2
Περίληψη: Ποιο είναι το μυστικό για να είναι κανείς καλός πατέρας; Ο Τάκης θα το μάθει όταν η Κάρμεν τον βάζει να συνεργαστεί με τον Ντιέγκο για να κάνουν κάποιες δουλειές στο σπίτι. Ο Λάμπρος και ο Δημήτρης όταν πηγαίνουν για πρώτη φορά τη μικρή τους σε μια ομάδα παιχνιδιού. Και ο Φίλιππος το μαθαίνει όταν αποφασίζει να αγοράσει στον Πάνο ποδήλατο παρά τις αντιρρήσεις της Φαίης που πιστεύει πως το παιδί είναι ακόμα ανώριμο να αναλάβει τέτοια ευθύνη. 'Ετσι, όταν 10 λεπτά μετά από την αγορά του ποδηλάτου, ο Φίλιππος το βρίσκει παρατημένο στον δρόμο, αποφασίζει να το "κλέψει" για να δώσει στο παιδί του ένα μάθημα...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...